Έναν ακόμα χώρο για την Τρίτη Ηλικία παρέδωσε ο Δ. Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Εγκαινιάστηκε το νέο ΚΑΠΗ Ξηροκαμπίου

Τρίτη, 18 Δεκέμβριος 2018 14:20 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έναν ακόμα χώρο για την Τρίτη Ηλικία παρέδωσε ο Δ. Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Έναν νέο χώρο συνάθροισης και κοινωνικοποίησης, ο οποίος θα συνεισφέρει στην τοπική κοινωνία, εγκαινίασε ο Δήμος Σπάρτης και το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας. Ειδικότερα, την Τετάρτη 12/12 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του παραρτήματος ΚΑΠΗ Ξηροκαμπίου, χοροστατούντος του π. Γεωργίου Λάτση.

«Με την ίδρυση και λειτουργία παραρτημάτων ΚΑΠΗ, φιλόξενων χώρων, οι οποίοι καλύπτουν τις ανάγκες σε φροντίδα, δημιουργική απασχόληση και ψυχαγωγία των συμπολιτών μας της τρίτης ηλικίας, η Δημοτική Αρχή λειτουργεί ως «βαλβίδα» αποσυμπίεσης στα προβλήματα της καθημερινότητας» επισημαίνει ο Δ. Σπάρτης.

Στη σύντομη ομιλία του, ο πρόεδρος του ΝΠ Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας, κ. Θέμης Πατσιλίβας, σημείωσε ότι «ο χώρος αυτός πρέπει να γίνει το εργαστήρι παραγωγής αισθημάτων αλληλεγγύης, ανθρώπινων αξιών, πολιτισμού, ενημέρωσης, ιδεών», ζητώντας την ενεργό συμμετοχή όλων των κατοίκων.

Στην τελετή παρέστησαν, επίσης, ο δήμαρχος Σπάρτης Ευάγγελος Βαλιώτης, ο αντιδήμαρχος Γεώργιος Κονίδης, ο κ. Μιχάλης Φιλιππόπουλος ως εκπρόσωπος του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Στ. Αραχωβίτη, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων του τόπου και πλήθος κόσμου.

«Με διαρκείς και μελετημένες προσπάθειες, ο Δήμος Σπάρτης παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη κοινωνική πολιτική, από την απαρχή της δημοτικής περιόδου, με αποκλειστικό γνώμονα τη διασφάλιση της ποιότητας ζωής των δημοτών του» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Τέλος, η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στη δημιουργία του παραρτήματος, καθώς στη διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα