Την Κυριακή η κινητοποίηση στη Σπάρτη για τις σχολές ΑΕΙ-ΤΕΙ

Συμμετέχει και ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης

Παρασκευή, 28 Δεκέμβριος 2018 12:08 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Την Κυριακή η κινητοποίηση στη Σπάρτη για τις σχολές ΑΕΙ-ΤΕΙ

Αυτήν την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 στο πάρκο ΟΤΕ Σπάρτης θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώνει το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης, «διεκδικώντας την παραμονή των υπαρχόντων αλλά και λειτουργία νέων πανεπιστημιακών τμημάτων  στη Σπάρτη».

Στην κινητοποίηση αναμένεται να συμμετάσχουν φορείς της πόλης και το νομού, μεταξύ των οποίων και ο Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης, ο οποίος με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου θα συμμετάσχει στη συμβολική αυτή ενέργεια.

Ο Εμπορικός Σύλλογος καλεί τα μέλη του «να στηρίξουν την πρόταση όλων των φορέων του νομού που αφορά την αναδιάρθρωση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου».

Επίσης, εκφράζει «την πλήρη αντίθεσή του στην πρόταση Γαβρόγλου όπου εμμένει και παραμένει σταθερός στην ομόφωνη θέση του η οποία διατυπώθηκε στη σύσκεψη φορέων που πραγματοποιήθηκε στις 30 Νοεμβρίου στο Διοικητήριο, ώστε να μην μετακινηθεί κανένα από τα Πανεπιστημιακά τμήματα».


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και 
όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti