Κασιδιάρης από Αρεόπολη για ανεμογεννήτριες και δημοτικές εκλογές

(VIDEO)

Παρασκευή, 28 Δεκέμβριος 2018 14:16 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κασιδιάρης από Αρεόπολη για ανεμογεννήτριες και δημοτικές εκλογές

Τα πατρώα εδάφη της Μάνης επισκέφθηκε για να περάσει τις ημέρες των εορτών, ο βουλευτής της Χ.Α. Ηλίας Κασιδιάρης. Μάλιστα, ο βουλευτής βρέθηκε στην Αρεόπολη, ενώ μίλησε στον Γιώργο Δημακόγιαννη και το  ΜΑΝΙΝΕWS.

Αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών και τόνισε ότι: «Από πολύ ασφαλείς πηγές γνωρίζω ότι η Ελληνική Αυγή για την Αθήνα βρίσκεται στο β’ γύρο».

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο θέμα της εγκατάστασης των ανεμογεννητριών στη Μάνη, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Λέμε ΟΧΙ στις ανεμογεννήτριες και υποστηρίζουμε τους Μανιάτες που αντιστέκονται... Όσες αποφάσεις κι αν υπάρχουν από δημοτικά συμβούλια και όσους νόμους και να ψηφίζει η Βουλή, εάν η ιστορία είναι ενάντια στους νόμους αυτούς, εάν η λαϊκή βούληση είναι ενάντια στους νόμους αυτούς, μη νομίζετε ότι στο τέλος θα καταφέρουν να επιβληθούν με το ζόρι στους πολίτες».

Δείτε τι είπε ο Ηλ. Κασιδιάρης στο παρακάτω video

Ρεπορτάζ: Νικόλαος Πιερρακέας
Video: MANINEWS

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα