Συντηρείται η ΕπΟ Σκούρας - Γερακίου από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Με προϋπολογισμό 400.000 ευρώ

Σάββατο, 29 Δεκέμβριος 2018 08:52 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συντηρείται η ΕπΟ Σκούρας - Γερακίου από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Δημοπρατήθηκε την  Πέμπτη  27 Δεκεμβρίου από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, το έργο «Συντήρηση του τμήματος Σκούρα – Γεράκι της με αριθμό 4 Επ. Οδού»  προϋπολογισμού 400.000 ευρώ.

Το έργο προβλέπει να εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης σε διάφορες θέσεις των παραπάνω οδών που έχουν υποστεί φθορές, βελτίωση της κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης κατά μήκος των οδών, καθώς και επισκευή – συντήρηση των τεχνικών έργων.  

Με την ευκαιρία δημοπράτησης του έργου, η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα δήλωσε ότι «η συντήρηση του συγκεκριμένου δρόμου κρίθηκε  επιτακτική διότι εξυπηρετεί το μεγαλύτερο μέρος της δυτικής Λακωνίας και  πλήθος οικισμών του Πάρνωνα, που κατά τους χειμερινούς μήνες δέχονται πολλούς επισκέπτες λόγω της  σπάνιας ομορφιάς του τοπιού, των  βυζαντινών μνημείων του Γερακίου,  της ιδιαίτερης  αρχιτεκτονικής,   και των καταπληκτικών ντόπιων προϊόντων (ελιές κρασί, τυρί)».


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και 
όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα