Προσφορά αγάπης και φέτος από τους Λάκωνες ομογενείς!

Συνολικά 15.000 δολάρια από ζεύγος Βαλιώτη και Σωτ. Βαχαβιώλο - Ευχαριστίες της Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης

Σάββατο, 29 Δεκέμβριος 2018 08:27 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προσφορά αγάπης και φέτος από τους Λάκωνες ομογενείς!

Η αλληλεγγύη των Λακώνων ομογενών για τον τόπο τους και τους συμπατριώτες τους  εκφράζεται με πολυποίκιλους τρόπους και υπηρετείται με συνέπεια και αφοσίωση εδώ και πολλά χρόνια.

Γνωστό για το φιλανθρωπικό του έργο και την κοινωνική ευαισθησία, το ζεύγος Ευσταθίου και Σταματικής Βαλιώτη διέθεσε το ποσό των 10.000 δολαρίων ΗΠΑ προς ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της τοπικής Εκκλησίας. Επιπροσθέτως, το ζεύγος Βαλιώτη προσέφερε μεγάλη ποσότητα κρέατος προς αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας -για τις Άγιες ημέρες του Δωδεκαημέρου- που διανέμεται με μέριμνα της Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης.

Επίσης, ο ομογενής κ. Σωτήριος Βαχαβιώλος από τον Μυστρά, ο οποίος είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του “Mistras Group” στις ΗΠΑ, κατέβαλε ποσό ύψους 5.000 δολαρίων ΗΠΑ για τη στήριξη της φιλανθρωπικής αποστολής της ΙΜΜΣ και την ανακούφιση πολιτών που αυτές τις γιορτινές ημέρες αναζητούν λίγη θαλπωρή και «ζεστασιά».

Η Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης «εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στο αγαπητό μας ζεύγος ομογενών και ευεργετών του τόπου μας, Ευσταθίου και Σταματικής Βαλιώτη».  Επίσης, η ΙΜΜΣ απευθύνει «ευγνώμονες ευχαριστίες στον διακεκριμένο ομογενή μας κ. Σωτήριο Βαχαβιώλο.  Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο κ. Βαχαβιώλος έχει βοηθήσει κατ’ επανάληψη την ιδιαίτερη πατρίδα του, γεγονός που τον τιμά και φανερώνει την αγάπη και το αμέριστο ενδιαφέρον του».

Επιπρόσθετα, ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ευστάθιος εκφράζει «προσωπικά ευχαριστίες τόσο στο ζεύγος Βαλιώτη όσο και στον κ. Βαχαβιώλο». Επίσης ευχαριστεί «όλους όσοι, επώνυμα ή ανώνυμα, συμβάλλουν με καθοιονδήποτε τρόπο στην ανακούφιση των αδελφών μας που έχουν ανάγκη». Εύχεται δε σε όλους «ο Δωρεοδότης Θεός να ανταποδώσει πολλαπλά την φιλανθρωπική τους διάθεση και το νέο έτος να συνοδευτεί από προσωπική και οικογενειακή υγεία, χαρά και προκοπή».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti