Συντηρείται ο δρόμος που συνδέει τη Σκάλα με τα Τσίντζινα

Πέμπτη, 03 Ιανουάριος 2019 13:14 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συντηρείται ο δρόμος που συνδέει τη Σκάλα με τα Τσίντζινα

Δημοπρατήθηκε τη Δευτέρα  31 Δεκεμβρίου 2018, από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, το έργο με τίτλο «Συντήρηση της με αριθμό 27 Επ.Ο. Σκάλα - Γεράκι- Ζαραφώνα - Αγριάνοι - Τζίντζινα»,  προϋπολογισμού 600.000 ευρώ.

Το έργο προβλέπει εκτέλεση εργασιών ασφαλτόστρωσης σε διάφορες θέσεις της παραπάνω οδού που έχουν υποστεί φθορές, βελτίωση της κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης κατά μήκος της οδού, καθώς και επισκευή – συντήρηση των τεχνικών έργων.  

Με την ευκαιρία δημοπράτησης του έργου, η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα  δήλωσε ότι «η συντήρηση του συγκεκριμένου δρόμου κρίθηκε επιτακτική διότι πρόκειται για έναν επαρχιακό άξονα μεγάλου μήκους και σημαντικής κυκλοφορίας που εξυπηρετεί πλήθος οικισμών και διατρέχει ολόκληρη τη Λακωνία από Νότο προς Βορρά.  Το επόμενο χρονικό διάστημα θα δημοπρατηθούν από τις τεχνικές μας υπηρεσίας βελτιώσεις και συντηρήσεις και άλλων σημαντικών εθνικών και επαρχιακών δρόμων προκειμένου  το οδικό δίκτυο της Λακωνίας να διατηρηθεί ασφαλές για τις μετακινήσεις των κατοίκων και των επισκεπτών».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα