Συντηρείται και ο δρόμος από Σελλασία έως Τσίντζινα μέσω Βασσαρά

Ο προϋπολογισμός του έργου

Παρασκευή, 04 Ιανουάριος 2019 14:00 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συντηρείται και ο δρόμος από Σελλασία έως Τσίντζινα μέσω Βασσαρά

Το έργο «Συντήρηση της με αριθμό 9 Επ. Οδού Χάνια Σελλασίας-Βασσαράς-Τζίντζινα δια Βεροίων», προϋπολογισμού 400.000 ευρώ δημοπρατήθηκε τη Δευτέρα 31/12/2018 από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας.

Προβλέπεται να εκτελεσθούν εργασίες συντήρησης σε διάφορες θέσεις της επαρχιακής οδού  που έχουν υποστεί φθορές, καθώς και βελτίωση της κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης κατά μήκος της οδού.

Με την ευκαιρία δημοπράτησης του έργου η αντιπεριφερειάρχης κ. Ντία Τζανετέα  επισήμανε ότι «η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεχίζει να εξασφαλίζει πόρους για την βελτίωση των υποδομών της,  μιας και το παραπάνω έργο προέρχεται από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων» και επισήμανε ότι «στις προσεχείς εβδομάδες θα δημοπρατηθούν εξίσου σημαντικά έργα από τις τεχνικές υπηρεσίες μας που αφορούν στη συντήρηση του εθνικού και επαρχιακού δικτύου, προκειμένου ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου να βελτιωθεί η βατότητα των οδών και η κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται με ασφάλεια».


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα