«Θωρακίζεται» η Στέγη Νεότητας της ΙΜ Μονεμβασίας & Σπάρτης

Έργο στατικής ενίσχυσης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Τρίτη, 08 Ιανουάριος 2019 12:53 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Θωρακίζεται» η Στέγη Νεότητας της ΙΜ Μονεμβασίας & Σπάρτης

Μετά από εισήγηση της αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Αδ. Τζανετέα, το Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Πελοποννήσου -με απόφασή του (στις 12/12/2018)- ενέταξε στο τεχνικό πρόγραμμα από ιδίους πόρους το έργο ενίσχυσης στατικού φορέα του κτιρίου της Στέγης Νεότητας της ΙΜ Μονεμβασίας και Σπάρτης, προϋπολογισμού 100.000 ευρώ.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης και η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα επισήμαναν «ότι το κτίριο της Στέγης Νεότητας στη Σπάρτη θα ενισχυθεί με υλικά και τεχνικές που δεν θα θίγουν τα αυθεντικά μορφολογικά και κατασκευαστικά στοιχεία του, σύμφωνα με την εγκεκριμένη μελέτη» και τόνισαν ότι «η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμβάλλει αποφασιστικά με ιδίους πόρους στην προσπάθεια συντήρησης και αποκατάστασης του κτιρίου βοηθώντας το τεράστιο έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα