Ανεξάρτητος: Διαψεύδει κομματική στήριξη η παράταξη του Ευ. Βαλιώτη

Τετάρτη, 09 Ιανουάριος 2019 13:10 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ανεξάρτητος: Διαψεύδει κομματική στήριξη η παράταξη του Ευ. Βαλιώτη

Με αφορμή δημοσιεύματα, αλλά και την περιρρέουσα φημολογία του τελευταίου διαστήματος, η παράταξη του δημάρχου Σπάρτης Ευάγγελου Βαλιώτη διαψεύδει κατηγορηματικά ότι θα συμμετάσχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ ή οποιουδήποτε άλλου κόμματος.

Συγκεκριμένα, τονίζει τα εξής:

«Η “Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης”, με επικεφαλής το Δήμαρχο Ευάγγελο Βαλιώτη,  ούτε είχε, ούτε έχει, ούτε σκοπεύει να αποκτήσει κομματικά χαρακτηριστικά κι εξαρτήσεις.  

Η “Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης”, με αφορμή την προσπάθεια που γίνεται από διάφορους κύκλους να τη “χρωματίσουν” ως κομματική υποψηφιότητα κατά τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, δηλώνει απερίφραστα και ξεκάθαρα, πως δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση.

Ως παράταξη θεωρούμε πως: άλλο κόμμα κι άλλο αυτοδιοίκηση”. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει και πρέπει να είναι αυτόνομη και ανεξάρτητη κι όχι υποταγμένη σε κομματικές σκοπιμότητες και  φιλοδοξίες προσώπων, που καμιά σχέση δεν έχουν με τα πραγματικά προβλήματα του τόπου και των πολιτών.

Γι’ αυτό η παράταξή μας ΜΠΟΡΕΙ να ενώνει ΟΛΟΥΣ τους πολίτες, ανεξαρτήτως κομματικής  τοποθέτησης και κάνει  ανοιχτή πρόσκληση σε κινήσεις αυτοδιοικητικές και  σε όλους τους συμπατριώτες μας που θέλουν να συμβάλλουν στην αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των δημοτών.

Με βάση το όραμά μας για ένα Δήμο με ανθρώπινο πρόσωπο, με υψηλού και συγχρόνου επιπέδου παροχή υπηρεσιών, φιλικό, εξωστρεφή και δημιουργικό, με ενεργό συμμετοχή των πολιτών  και τήρηση των κανόνων διαφάνειας και δημοκρατίας σε κάθε έκφρασή του.

Ένα Δήμο Σπάρτης που θα βαδίσει, επιτέλους, στο δρόμο της ανάπτυξης, τον οποίο ανοίξαμε με την πρώτη περίοδο της θητείας μας, ξεφεύγοντας από το τέλμα, στο οποίο τον είχαν βυθίσει επί 10ετίες.

Όσοι ψάχνουν κομματικούς Δούρειους Ίππους στο Δήμο Σπάρτης, ας τους αναζητήσουν αλλού.

Οι πολίτες έχουν ΚΑΙ γνώση ΚΑΙ κρίση».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα