Μία ακόμα «σκούπα» της ΕΛΑΣ στην Πελοπόννησο

19 συλλήψεις στη Λακωνία

Παρασκευή, 01 Φεβρουάριος 2019 11:09 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μία ακόμα «σκούπα» της ΕΛΑΣ στην Πελοπόννησο

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν στο διάστημα 29-30/1, ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας. Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας των πέντε νομών, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.  

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, έγιναν έλεγχοι σε 745 άτομα, εκ των οποίων 523 ήταν ημεδαποί και 222 αλλοδαποί, καθώς και σε 513 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 92 άτομα, από τα οποία 47 ήταν ημεδαποί και 45 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 62 άτομα.

Στη Λακωνία συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για καταδικαστικά έγγραφα, τρείς ημεδαποί για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 14 αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Επίσης, από τo Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής- διάρρηξης στο σπίτι μιας γυναίκας, που είχε γίνει κατά το χρονικό διάστημα από 4/6/2018 έως 4/8/2018 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε  δικογραφία σε βάρος ενός ανήλικου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 191 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ κατασχέθηκαν 10 πακέτα λαθραίων τσιγάρων στην Αργολίδα και μικροποσότητες και τσιγαριλίκι κάνναβης στη Μεσσηνία.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti