Εθελοντική αιμοδοσία στους Αγ. Αποστόλους Βοιών

Παρασκευή, 08 Φεβρουάριος 2019 16:19 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εθελοντική αιμοδοσία στους Αγ. Αποστόλους Βοιών

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίων Αποστόλων Βοιών Λακωνίας οργανώνει αιμοδοσία, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17/2, από τις 10:00 πμ έως 12:00 μμ, στον χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αγίων Αποστόλων.

Στο κάλεσμά του ο Σύλλογος των Αγ. Αποστολών αναφέρει τα εξής: «Με λίγο αίμα που θα δώσουμε, χωρίς να διατρέχουμε κανέναν κίνδυνο, μπορούμε να σώσουμε ζωές συνανθρώπων μας, να τους δώσουμε μια “δεύτερη ευκαιρία” στη ζωή, αλλά και μια δεύτερη ευκαιρία και στον εαυτό μας, γιατί κάποτε μπορεί κι εμείς να το χρειαστούμε.

Ραντεβού όλοι την Κυριακή 17 Φλεβάρη, από τις 10:00 έως 12:00 στον χώρο του Δημοτικού Σχολείου στους Αγίους Αποστόλους Βοιών, για να δώσουμε ζωή... από το περίσσευμά μας».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti