Η εργαλειοθήκη ανταγωνιστικότητας για ΜμΕ παρουσιάζεται στη Σπάρτη

Τετάρτη, 13 Φεβρουάριος 2019 09:02 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η εργαλειοθήκη ανταγωνιστικότητας για ΜμΕ παρουσιάζεται στη Σπάρτη

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Ειδική Γραμματεία ΕΠ ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠΑνΕΚ και τον ΕΦΕΠΑΕ, η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου – Ηπείρου & Ιονίων Νήσων (εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ), σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Λακωνίας, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Παρουσίαση των Δράσεων του ΕΠΑνΕΚ “Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας για μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις» & «Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας Εμπόριο - Εστίαση – Εκπαίδευση”».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20/2 και ώρα 6:30΄ μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λακωνίας στη Σπάρτη (Λυκούργου 61). Σημειώνεται ότι η αίθουσα είναι προσβάσιμη σε άτομα με περιορισμένη κινητικότητα (πληροφορίες για συμμετοχή ΑμεΑ στο τηλ.: 27330-22279).

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αναλυτική παρουσίαση των δράσεων και θα ακολουθήσει συζήτηση με τους ενδιαφερόμενους προς επίλυση αποριών.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti