Πάνω από το κάστρο του Μυστρά «κατέβηκε» το χιόνι (ΦΩΤΟ)

Τετάρτη, 13 Φεβρουάριος 2019 18:53 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πάνω από το κάστρο του Μυστρά «κατέβηκε» το χιόνι (ΦΩΤΟ)

Η επέλαση του νέου κύματος χιονιά έφτασε λίγο πιο ψηλά από το κάστρο του βυζαντινού Μυστρά, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό σκηνικό με αντιθέσεις ανάμεσα στις «ζώνες» της λευκής-χιονισμένης περιοχής και εκείνης που δεν καλύφθηκε από «νιφάδες».

Τα φαινόμενα αναμένεται να συνεχιστούν και την Πέμπτη, καθώς σύμφωνα με την ΕΜΥ, αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες κυρίως στα ανατολικά και νότια, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Τα φαινόμενα, τα οποία την Πέμπτη στα νοτιοανατολικά πιθανόν να είναι κατά τόπους έντονα, την Παρασκευή θα εξασθενήσουν. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, πρόσκαιρη ύφεση προβλέπεται για την Παρασκευή (15/2), όμως από το Σάββατο (16/2) νέα επιδείνωση του καιρού προβλέπεται στην ανατολική Ελλάδα.

Φωτο: Δ. Μπαγιώκος

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti