Στα χέρια της Αστυνομίας 15 άτομα στη Λακωνία

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019

Συνολικά 56 συλλήψεις σε όλη την Πελοπόννησο

Σάββατο, 23 Φεβρουάριος 2019 10:16 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στα χέρια της Αστυνομίας 15 άτομα στη Λακωνία

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν, από τις 20/2 έως και τις 21/2, σε  ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας. Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, έγιναν έλεγχοι σε 821 άτομα, εκ των οποίων 622 ήταν ημεδαποί και 199 ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε 646 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 125 άτομα, από τα οποία 74 ήταν ημεδαποί και 51 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 56 άτομα.
Πιο αναλυτικά στη Λακωνία συνελήφθησαν 15 άτομα και ειδικότερα:  Ένας ημεδαπός για καταδικαστικό έγγραφο, τρεις ημεδαποί για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ένας ημεδαπός για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού και δέκα, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά διακόσιες τριάντα τρεις (233) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ κατασχέθηκαν: Ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους 10,7 γραμμαρίων, δέκα ναρκωτικά δισκία, ένα μαχαίρι, με μήκος λάμας 5  εκατοστών και δύο σφυριά στην Κορινθία και μικροποσότητα κάνναβης στη Μεσσηνία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους, κατά τόπο, Εισαγγελείς.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

newbanner
newbanner2
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος