«Χάρη» στον Θέμο εξοπλίστηκε το πνευματικό κέντρο Κότρωνα...

alte_peloponnese
Παρασκευή, 01 Μάρτιος 2019 10:32 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Χάρη» στον Θέμο εξοπλίστηκε το πνευματικό κέντρο Κότρωνα...

Με εξοπλισμό από δωρεές «πλημμύρισε» το πνευματικό κέντρο της ενορίας Κότρωνα και αυτό «οφείλεται» στον αείμνηστο δημοσιογράφο Θέμο Αναστασιάδη. Πιο συγκεκριμένα, παράκληση της οικογένειας του Θέμου προς όλους ήταν -αντί στεφάνων στη νεκρώσιμο ακολουθία- να ενισχύσουν το έργο του Πνευματικού Κέντρου στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Κότρωνα, καταβάλλοντας ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό.

Χαρακτηριστικά είναι όσα αναφέρει ο υπεύθυνος του πνευματικού κέντρου Κότρωνα κ. Αντώνης Παναγάκος: «Ο νέος στόλος και τα παιχνίδια για τα παιδιά κατέφθασαν χάρη στις δωρεές εις μνήμην του φίλου μου Θέμου Αναστασιάδη, όλων των επώνυμων και ανώνυμων δωρητών του Πνευματικού μας Κέντρου! Ένα τεράστιο-τεράστιο ευχαριστώ! Τα καλύτερα έρχονται… Σύντομα με ανακοινώσεις».

Υπενθυμίζεται ότι ο Θέμος Αναστασιάδης έτρεφε ιδιαίτερη συμπάθεια για τη Μάνη και τους ανθρώπους της, ενώ γι’ αυτό είχε επιλέξει ως τελευταία του «κατοικία» το κοιμητήριο του Γερολιμένα.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και 
όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος