772.000 ευρώ για την αναβάθμιση των κέντρων υγείας στη Λακωνία

Εντάχθηκαν στο «ΕΠ Πελοπόννησος» με απόφαση του Π. Τατούλη

Παρασκευή, 01 Μάρτιος 2019 07:28 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
772.000 ευρώ για την αναβάθμιση των κέντρων υγείας στη Λακωνία

Εντάχθηκαν με απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη στο «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Πελοπόννησος 2014 – 2020» τα Κέντρα Υγείας Δημητσάνας, Τροπαίων, Λεωνιδίου, Καλιάνων, Λυγουριού, Βλαχιώτη, Γυθείου, Νεάπολης και Αρεόπολης.

«Το μεγάλο μας έργο στον τομέα της υγείας στην Πελοπόννησο συνεχίζεται και εξελίσσεται με ακόμα μεγαλύτερη δυναμική, ώστε να ολοκληρώσουμε το στόχο μας να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας στους πολίτες και επισκέπτες της Πελοποννήσου» δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης και τόνισε «με απόλυτη συνέπεια στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις και αγαστή συνεργασία με όλους τους θεσμικούς φορείς και τους πολίτες της Πελοποννήσου επιτυγχάνουμε σημαντικά αποτελέσματα που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής και ενδυναμώνουν την κοινωνική συνοχή».  

Συγκεκριμένα με την απόφαση του περιφερειάρχη για τα κέντρα υγείας της Λακωνίας εντάχθηκαν οι πράξεις: «Εκσυγχρονισμός και λειτουργική αναβάθμιση του ΚΥ Βλαχιώτη», προϋπολογισμού 200.000 ευρώ, «Εκσυγχρονισμός και λειτουργική αναβάθμιση ΚΥ Γυθείου», προϋπολογισμού 192.000 ευρώ, «Εκσυγχρονισμός και λειτουργική αναβάθμιση του ΚΥ Νεάπολης», προϋπολογισμού 200.000 ευρώ και «Εκσυγχρονισμός και λειτουργική αναβάθμιση ΚΥ Αρεόπολης», προϋπολογισμού 180.000 ευρώ.   

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου ανακοίνωσε, επίσης, ότι σε ήδη ανοιχτή πρόσκληση της διαχειριστικής αρχής της Περιφέρειας θα ενταχθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα τα Κέντρα Υγείας Γαργαλιάνων και Άστρους.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα