Κάλεσμα στήριξης του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σπάρτης

«Όλοι αρωγοί στην προσπάθεια για το Νοσοκομείο»

Παρασκευή, 01 Μάρτιος 2019 17:02 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κάλεσμα στήριξης του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σπάρτης

«Ας γίνουμε όλοι αρωγοί στην προσπάθεια του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου Σπάρτης. Ας  αγκαλιάσουμε με τις ιδέες μας, τα οράματα μας, τις προτάσεις μας, τις παρατηρήσεις μας τον Σύλλογο» είναι το κάλεσμα του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σπάρτης προς υποψήφιους ενεργούς πολίτες, εθελοντές, αλληλέγγυους, φίλους της  προσφοράς και του πολιτισμού.

Επιπρόσθετα, ο σύλλογος σημειώνει τα εξής: «Είμαστε ανοιχτοί να ενώσουμε τις ιδέες μας, να ακούσουμε τις απόψεις σας και να συμπράξουμε για την βελτίωση της ποιότητας ζωής  ασθενών και προσωπικού. Θεωρούμε ότι το Νοσοκομείο είναι συνέχεια του σπιτιού μας και κατ’ επέκταση μέσα στη ζωή μας και τις ανάγκες μας.

Πρέπει λοιπόν να το φροντίσουμε, να το υπερασπιστούμε, να το αγαπήσουμε, γνωρίζοντας τις ανάγκες του, τις αδυναμίες του, τα προβλήματα  του.

Σας καλούμε να ενώσουμε τις φωνές μας, να βοηθήσουμε με τη συμμετοχή μας».

Τρόποι επικοινωνίας με τον σύλλογο: 1) Τηλεφωνικά: 6978993792, 2) μέσω φαξ: 2731089756, 3) email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 4) Facebook/Messenger: m.me/1514156395290853.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti