Πρόσβαση σε τηλεοπτικό σήμα για τις «μαύρες» περιοχές της Μάνης

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων

Τρίτη, 05 Μάρτιος 2019 15:56 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πρόσβαση σε τηλεοπτικό σήμα για τις «μαύρες» περιοχές της Μάνης

Πρόσβαση σε τηλεοπτικό σήμα για νοικοκυριά της Μάνης προσφέρει η διαδικασία  του έργου «Πρόσβαση των μόνιμων κατοίκων των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας».

Σύμφωνα με τα οριζόμενα σε νόμο του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, οι κάτοικοι των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Ανατολικής Μάνης, που δεν έχουν πλήρη τηλεοπτική κάλυψη των τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας, δύνανται να υποβάλλουν αίτηση στο ΚΕΠ Αρεόπολης και Γυθείου έως και τις 19/3/2019.

Κατά την υποβολή των δικαιολογητικών εγγράφων, οι ενδιαφερόμενοι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την εταιρεία από την οποία επιθυμούν να λαμβάνουν τις υπηρεσίες τηλεοπτικής πρόσβασης.

Οι εταιρείες που συμμετέχουν είναι η DIGEA (με υπηρεσίες “DIGEAPACK”), και η COSMOTE TV (με υπηρεσίες “COSMOTE TV PACK”).
- Aπό το δίκτυο της εταιρείας DIGEA, oι τηλεοπτικοί σταθμοί εθνικής εμβέλειας που εκπέμπονται είναι οι: ALPHA, ANT1, OPEN BEYOND, Μακεδονία TV, ΣΚΑΪ, STAR και οι σταθμοί της ΕΡΤ (ΕΡΤ 1, ΕΡΤ 2, ΕΡΤ 3, ΕΡΤ HD και ΒΟΥΛΗ) καθώς και οι περιφερειακοί σταθμοί Πελοποννήσου, για διάστημα 8 ετών.
- Οι τηλεοπτικοί σταθμοί περιφερειακής εμβέλειας που διατίθενται στην πλατφόρμα της COSMOTE TV είναι οι προαναφερόμενοι του δικτύου της DIGEA, καθώς επίσης και οι σταθμοί Action 24, Αιγαίο TV, a.Epsilon, Atlas TV, Βεργίνα TV, CRETA TV, Star Κεντρικής Ελλάδας, ΕΝΑ Channel, EXTRA CHANNEL, 4 Ε, Κρήτη Νέα Τηλεόραση, Κρήτη TV, για διάστημα 2 ετών.

Οι δικαιούχοι κατατάσσονται στις εξής κατηγορίες:
- Ο λογαριασμός ηλεκτροδότησης της κύριας και μόνιμης κατοικίας του αιτούντος εκδίδεται στα στοιχεία του ίδιου.
- Ο λογαριασμός ηλεκτροδότησης της κύριας και μόνιμης κατοικίας του αιτούντος εκδίδεται στα στοιχεία άλλου προσώπου το οποίο ζει.
- Ο λογαριασμός ηλεκτροδότησης της κύριας και μόνιμης κατοικίας του αιτούντος εκδίδεται στα στοιχεία θανόντα.
- Τα στοιχεία του λογαριασμού ηλεκτροδότησης της κύριας και μόνιμης κατοικίας του αιτούντος δεν ταυτίζονται με τα δικά του λόγω μεταβολής τους.
- Ο λογαριασμός ηλεκτροδότησης της κύριας και μόνιμης κατοικίας του αιτούντος εκδίδεται στα στοιχεία φορέα του Δημοσίου ή του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα (π.χ. Ι.Ναού, ΟΤΑ, Αστυνομικού Τμήματος κ.α.). Επισυνάπτονται το ενημερωτικό έγγραφο για τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τα σχετικά έγγραφα (αίτηση, υπεύθυνη δήλωση κ.ά.).

Βρείτε και κατεβάστε τα απαραίτητα δικαιολογητικά εδώ

Ευχαριστίες απευθύνονται στον κ. Βασίλη Ντοσκέα για τη σπουδαία αυτή ενημέρωση, η οποία  έρχεται να λύσει το πρόβλημα του αποκλεισμού πολιτών της Μάνης από το αγαθό της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας.   

Ρεπορτάζ: Ελένη Τζανετάκου

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα