Τέλος κυνηγετικής περιόδου με ευχαριστίες από τον Κυνηγετικό Σπάρτης

Τετάρτη, 06 Μάρτιος 2019 13:17 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τέλος κυνηγετικής περιόδου με ευχαριστίες από τον Κυνηγετικό Σπάρτης

Ολοκληρώθηκε στις 28 Φεβρουαρίου η κυνηγετική περίοδος και το ΔΣ του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης ευχαριστεί θερμά κάθε μέλος του, «για την προσπάθεια που κατέβαλαν έτσι ώστε να υπερηφανευόμαστε όλοι ότι κυνηγήσαμε με ασφάλεια και περάσαμε όμορφες ώρες στην φύση με ψηλά το κεφάλι» αναφέρει χαρακτηριστικά ο σύλλογος και προσθέτει τα εξής:

«Τους ευχαριστούμε επίσης διότι καθημερινά και με ενδιαφέρον συμμετέχουν και δίνουν το παρόν στις δράσεις και τις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας, τις οποίες υποσχόμαστε να διευρύνουμε ποιοτικά και ποσοτικά.

Οι κυνηγοί μας γνωρίζουν ότι αυτή η περίοδος είναι πολύ σημαντική για την περιποίηση και την υγεία των σκύλων τους, την προετοιμασία για την επόμενη κυνηγετική περίοδο και για την αναπαραγωγική περίοδο των θηραμάτων, για αυτό πρέπει να μην πραγματοποιούμε εκπαιδευτικές εξόδους.

Να επισημάνουμε ότι παρ’ όλη την δύσκολη οικονομική συγκυρία, οι άδειες που θεωρήθηκαν κυμάνθηκαν σε ελαφρά αύξηση από τις περυσινές και αυτό καταδεικνύει περίτρανα την αγάπη των συμπολιτών μας και των Λακώνων γενικότερα για το κυνήγι και την φύση αλλά και την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουν τον σύλλογο μας».

Τέλος, ο Κυνηγετικός Σπάρτης ενημερώνει ότι «από την πλευρά μας ξεκινήσαμε σε συνεργασία με την Ομοσπονδία μας (Γ’ ΚΟΠ) μελέτες εμπλουτισμού περιοχών με θηράματα με έμφαση στην πέρδικα της οποίας οι πληθυσμοί τα τελευταία χρόνια συρρικνώθηκαν.

Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε νέους ανθρώπους και ειδικότερα γυναίκες στο κυνήγι που θα εμπλουτίσουν με την φρεσκάδα τους και τις νέες ιδέες τους τον σύλλογό μας.

Στις προσπάθειές μας είναι αρωγοί το Δασαρχείο Σπάρτης και η Γ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα