Ημερίδα για την «Ενδοοικογενειακή βία» από τη Σχολή Ολυμπιακού Σπάρτης

Πέμπτη, 07 Μάρτιος 2019 13:47 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ημερίδα για την «Ενδοοικογενειακή βία» από τη Σχολή Ολυμπιακού Σπάρτης

Την 1η ημερίδα ενημέρωσης με θέμα «Ενδοοικογενειακή βία» διοργανώνει η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σπάρτης, θέλοντας να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Μαρτίου και ώρα 7:30΄ μμ στο Πνευματικό Κέντρο Δ. Σπάρτης (ισόγειο Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης) και θα περιλαμβάνει ομιλίες εκπροσώπων των Δομών, οι οποίες με την αποφασιστική παρέμβασή τους, έχουν σκοπό να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη, ώστε να μπορεί να ανιχνεύει, να προλαμβάνει και να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

Ομιλητές ημερίδας:
- Αγρανιώτης Ζαχαρίας, διοικητής Ασφάλειας Σπάρτης
- Αναγνωστοπούλου Ευαγγελία, ιατροδικαστής Γεν. Νοσ. Λακωνίας - Νοσ. Μον. Σπάρτης
- Βαχαβιόλου Φλορεντία, ψυχολόγος
- Γαζέτα Μαρία, κοινωνική λειτουργός Γεν. Νοσ. Λακωνίας - Νοσ. Μον. Σπάρτης
- Λαδά Δήμητρα, γενική γραμματέας Δικηγορικού Συλλόγου Σπάρτης

Την εκδήλωση θα συντονίσει η κ. Λιόντη Γραμματική, κοινωνική λειτουργός

Η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σπάρτης απευθύνει ευχαριστίες για την οργάνωση της ημερίδας στους: την Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Σπάρτης, την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας, το Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας - Νοσηλευτική Μονάδα Σπάρτης, το Τμήμα Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα