«Να τιμήσουμε και να εκτιμήσουμε τους πολλαπλούς ρόλους της γυναίκας»

Αδ. Τζανετέα για Ημέρα Γυναίκας

Πέμπτη, 07 Μάρτιος 2019 14:19 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Να τιμήσουμε και να εκτιμήσουμε τους πολλαπλούς ρόλους της γυναίκας»

«Η 8η Μαρτίου είναι η Ημέρα της Γυναίκας, μια ημέρα-ευκαιρία για να τιμήσουμε και να εκτιμήσουμε τους πολλαπλούς ρόλους της γυναίκας, ως συζύγου, μάνας, εργαζόμενης και ενεργού μέλους της κοινωνίας μας. Πρόκειται για μια ημέρα συμβολική, που μας δίνει την ευκαιρία να θυμηθούμε τις κατακτήσεις των γυναικών αλλά και να αναδείξουμε τα προβλήματα και τις ανάγκες των γυναικών μέσα στις σύγχρονες κοινωνίες» αναφέρει σε μήνυμά της η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα και προσθέτει τα εξής:

«Ως γυναίκα μητέρα και εργαζόμενη καταλαβαίνω τον αγώνα που δίνει κάθεμια μας καθημερινά. Καλούμαστε να κρατήσουμε ισορροπίες ανάμεσα στις υποχρεώσεις της οικογένειας, της εργασίας και του κοινωνικού περιβάλλοντος και ταυτόχρονα να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες της εποχής που είναι δύσκολες και απαιτητικές.

Η γυναίκα όμως είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα, ανθεκτική από τη φύση της αλλά και ευαίσθητη και συμπονετική, δημιουργήθηκε για να δημιουργεί. Αυτή είναι και η ευχή μου σε όλες εσάς τις γυναικές της Λακωνίας, να είστε δυνατές και υγιείς για να συνεχίσετε να δημιουργείτε ζωή και ελπίδα.

Χρόνια Πολλά, Δύναμη και Υγεία σε όλες τις γυναίκες».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα