Βαλιώτης: «Για την αξιοπρέπεια της γυναίκας οφείλουμε όλοι να παλέψουμε»

Παρασκευή, 08 Μάρτιος 2019 08:14 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Βαλιώτης: «Για την αξιοπρέπεια της γυναίκας οφείλουμε όλοι να παλέψουμε»

«Η 8η Μαρτίου είναι μια ημέρα αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες, που έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν μικρούς και μεγάλους αγώνες, για κοινωνική δικαιοσύνη, ισότητα, ελευθερία» επισημαίνει στο μήνυμά του για την Ημέρα της Γυναίκας ο δήμαρχος Σπάρτης Ευ. Βαλιώτης και συμπληρώνει:

«Μια ημέρα, η οποία δεν είναι μόνο αφορμή για εορτασμούς, αλλά καθιερώθηκε για να θυμίζει πως η γυναίκα, παρά το γεγονός ότι έχει επιφορτιστεί με πολλαπλούς ρόλους, της συζύγου, της μάνας, της γιαγιάς, της εργαζόμενης και του ενεργού μέλους της κοινωνίας μας, καταφέρνει να ανταποκρίνεται σε όλους, συνεισφέροντας σε κάθε τομέα της δημόσιας και οικογενειακής ζωής. Ιδιαίτερα η Ελληνίδα Γυναίκα είναι εκείνη, που μέσα από σκληρούς αγώνες επιβίωσης, διεκδικήσεις και κατακτήσεις κράτησε την οικογένεια, τις ηθικές αξίες και τον ελληνικό πολιτισμό!

Για την αξιοπρέπεια της γυναίκας οφείλουμε, λοιπόν, όλοι να παλέψουμε!

Οφείλουμε όλοι να διαφυλάξουμε τα δικαιώματά της, τον σεβασμό και την εκτίμηση της κοινωνίας στο πρόσωπό της ειδικά εν μέσω μιας πολυετούς και πολυεπίπεδης κρίσης, όπου τα κοινωνικά και τα εργασιακά δικαιώματα επιβάλλουν περισσότερο αγώνα και περισσότερη εγρήγορση.

Εύχομαι σε όλες τις γυναίκες χρόνια πολλά, δύναμη, ψυχικό σθένος και ελπίδα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti