Νέο σοκ! Αυτοκτονία άνδρα στη Σπάρτη!

Σάββατο, 23 Μάρτιος 2019 21:56 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Νέο σοκ! Αυτοκτονία άνδρα στη Σπάρτη!

Είναι απίστευτο κι όμως μια λυπηρή πραγματικότητα που διαδραματίζεται για μία ακόμα φορά το τελευταίο διάστημα στη Σπάρτη. Περίπου στις 9 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (23/3) βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στη Σπάρτη ένας άνδρας ηλικίας περίπου 45 ετών.

Ο άνδρας, με καταγωγή από χωριό της Λακωνίας, φέρεται να έθεσε τέλος στη ζωή του, αυτοπυροβολούμενος με κυνηγετική καραμπίνα. Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, που ενημερώθηκαν για το συμβάν, εισήλθαν στο σπίτι και εντόπισαν τον άνδρα μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Ο φερόμενος ως αυτόχειρας ήταν οικογενειάρχης, ενώ όσοι των γνώριζαν, τον χαρακτηρίζουν ως ιδιαίτερα αγαπητό και εργατικό. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα και όλοι -με πρώτους τους οικείους του- αναζητούν τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή τη μοιραία απόφαση.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti