Η Μ. Βερδήλου στο ψηφοδέλτιο του Ευ. Βαλιώτη!

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019

Νέα υποψηφιότητα με στοιχεία ανανέωσης

Δευτέρα, 22 Απρίλιος 2019 19:28 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η Μ. Βερδήλου στο ψηφοδέλτιο του Ευ. Βαλιώτη!

Την υποψηφιότητα της οικονομολόγου Μαρίας Βερδήλου (φωτο), από τον Κλαδά Σπάρτης, ανακοίνωσε τη Μ. Δευτέρα (22/4) ο συνδυασμός «Δημοτική Ενωτική Κίνησης Σπάρτης» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Ευάγγελο Βαλιώτη.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της παράταξης, η Μαρία «είναι νέα σε ηλικία και αγαπά τον τόπο της, στοιχεία ικανά να πάνε τον Δήμο Σπάρτης μπροστά.

Οι γνώσεις της, οι ιδέες και οι προτάσεις της για την περαιτέρω βελτίωση της πόλης της Σπάρτης και των χωριών ενώνονται με τις δικές μας και δίνουν τη μάχη μέσα από το ψηφοδέλτιο νίκης της “Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης Σπάρτης”».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

newbanner
newbanner2
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος