Το Επιμελητήριο Λακωνίας επισκέφτηκαν Λαφαζάνης και Πετράκος

Τρίτη, 07 Μάιος 2019 08:33 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Το Επιμελητήριο Λακωνίας επισκέφτηκαν Λαφαζάνης και Πετράκος

Συνάντηση της διοίκησης του Επιμελητηρίου Λακωνίας με τον Γραμματέα του ΠΣ της ΛΑΕ Παναγιώτη Λαφαζάνη και τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου της Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου Θανάση Πετράκο, πραγματοποιήθηκε στο Γύθειο, την Τετάρτη 24/4.

Τη συνάντηση αιτήθηκε ο κ. Πετράκος προκειμένου να παρουσιάσει στο Επιμελητήριο το συνδυασμό για τις επερχόμενες εκλογές και να συζητήσει τα προβλήματα της Λακωνίας. Στη συνάντηση συμμετείχαν και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ι. Παναρίτης, έθεσε στον κ. Λαφαζάνη, τον κ. Πετράκο και τους υποψήφιους περ. συμβούλους τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τους επιχειρηματίες της Λακωνίας: την υψηλή φορολογία, τη δημιουργία Μουσείου στη Σπάρτη, το υψηλό κόστος χρήσης του οδικού τμήματος Λεύκτρου-Σπάρτης, την ανάγκη κατασκευής νέας γέφυρας του Ευρώτα στη Σκάλα και της αξιοποίησης των δύο ιστορικών γεφυρών του ποταμού σε Σπάρτη και Σκάλα, βελτίωση των οδικών υποδομών της Λακωνίας, δημιουργία παράκαμψης Σκάλας-Βλαχιώτη, καθώς και τη βελτίωση και αξιοποίηση του λιμανιού στο Γύθειο και το φλέγον θέμα των πανεπιστημιακών σχολών και των προβλημάτων των υποδομών υγείας.

«Δεν μπορούμε να μιλάμε για ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα χωρίς υποδομές», ανέφερε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου χαρακτηριστικά.

Ο κ. Λαφαζάνης και ο κ. Πετράκος ενστερνίστηκαν τις θέσεις του Επιμελητηρίου, παρουσίασαν τις θέσεις του κόμματος και του Συνδυασμού Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου και ακολούθησε συζήτηση επί των ανωτέρω θεμάτων και για τους τρόπους επίλυσης των προβλημάτων του νομού Λακωνίας.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti