Τέσσερις νεκροί και 37 τραυματίες στην άσφαλτο της Πελοποννήσου

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019

Τον περασμένο Απρίλιο

Δευτέρα, 13 Μάιος 2019 14:54 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τέσσερις νεκροί και 37 τραυματίες στην άσφαλτο της Πελοποννήσου

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 47 τραυματίστηκαν σε συνολικά 31 τροχαία περιστατικά που διαδραματίστηκαν τον περασμένο Απρίλιο στους δρόμους της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Τον Απρίλιο, στην άσφαλτο της Περιφέρειας έγιναν τέσσερα θανατηφόρα τροχαία, τη στιγμή που τον αντίστοιχο μήνα του 2018 είχαν σημειωθεί πέντε θανατηφόρα τροχαία και είχαν χάσει τη ζωή τους ισάριθμοι άνθρωποι.

Σύμφωνα με τον μηνιαίο απολογισμό δραστηριότητας των υπηρεσιών Τροχαίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, τον Απρίλιο έγιναν συνολικά 31 ατυχήματα και δυστυχήματα, έναντι 45 τον αντίστοιχο μήνα του 2018.

Ειδικότερα:

Τον Απρίλιο φέτος σημειώθηκαν τέσσαρα θανατηφόρα τροχαία και σκοτώθηκαν ισάριθμοι άνθρωποι, έναντι πέντε τον Απρίλιο 2018 με ισάριθμους νεκρούς. Τον Απρίλιο συνέβησαν,  επίσης, δύο ατυχήματα με ισάριθμους σοβαρά τραυματίες, έναντι τεσσάρων τον Απρίλιο 2018 με σοβαρό τραυματισμό πέντε ατόμων. Τέλος, τον περασμένο μήνα σημειώθηκαν και 25 τροχαία ατυχήματα με 35 ελαφρά τραυματίες, έναντι 36 τον Απρίλιο 2018 με ελαφρύ τραυματισμό 54 ατόμων.

Εξάλλου, τον περασμένο μήνα συγκροτήθηκαν 502 συνεργεία ελέγχου μέθης, τα οποία έκαναν 12.086 αλκοτέστ και διαπιστώθηκαν 170 παραβάσεις.

Το ίδιο χρονικό διάστημα βεβαιώθηκαν: 2.222 επικίνδυνες παραβάσεις: 1.720 για υπερβολική ταχύτητα, 106 για κράνος, 129 για ζώνη, μία για μη χρήση παιδικού καθίσματος, 38 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα, 57 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, 40 για παραβίαση σηματοδότη, 98 για ΚΤΕΟ, πέντε για οδήγηση με φθαρμένα ελαστικά, έξι για αντικανονικούς ελιγμούς και 22 για αντικανονική προσπέραση.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

newbanner
newbanner2
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος