Γιορτάστηκε η Ημέρα Αποστράτων Αστυνομικών στη Σπάρτη (ΦΩΤΟ)

Δευτέρα, 24 Ιούνιος 2019 15:18 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Γιορτάστηκε η Ημέρα Αποστράτων Αστυνομικών στη Σπάρτη (ΦΩΤΟ)

Την Κυριακή 23 Ιουνίου εορτάστηκε πανελλαδικά η Ημέρα προς τιμήν των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στη Λακωνία, οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με δοξολογία στον Μητροπολιτικό ΙΝ Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Σπάρτη. Στη συνέχεια, σε αίθουσα ξενοδοχείου της πόλης παρατέθηκε δεξίωση προς τιμή των προσκεκλημένων. Αναγνώσθηκε η ημερησία διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ εκφωνήθηκαν ομιλίες από τον Διευθυντή Αστυνομίας Λακωνίας κ. Ηλία Αξιοτόπουλο και από τον πρόεδρο των Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Λακωνίας κ. Παναγιώτη Λιάσκο.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης τιμήθηκαν από τον Σύνδεσμο Αποστράτων  ο πρώτος πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Λακωνίας κ. Αδάμ Αλεξόπουλος, καθώς και οι υπηρετούντες στην ομάδα πρόληψης & καταστολής εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας (γνωστή ως ΟΠΚΕ) για την προσφορά και τον αγώνα τους στην πρόληψη και πάταξη της εγκληματικότητας στη Λακωνία.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας & Σπάρτης κ. Ευστάθιος, η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Αδαμαντία Τζανετέα, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης Παναγιώτης Αργυρόπουλος, ο εκπρόσωπος του διοικητή του ΚΕΕΜ, Αντισυνταγματάρχης Ιωάννης Σταθόπουλος, ο πρόεδρος των Εφέδρων Αξιωματικών Λακωνίας Δημήτριος Μιχαλάκος, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λακωνίας Αθανάσιος Ντέρος, ο πρόεδρος της ΤΔ Λακωνίας ΔΕΑ  Δημήτρης Κουβούσης, ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης Χρήστος Κοντάκος, εν ενεργεία και απόστρατοι αστυνομικοί και άλλοι πολίτες. 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti