Προεκλογική εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ στο Γύθειο

Με Καϊλή, Γρηγοράκο και άλλους υποψήφιους

Τετάρτη, 26 Ιούνιος 2019 19:48 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προεκλογική εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ στο Γύθειο

Προεκλογική εκδήλωση διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Λακωνίας, την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019 και ώρα 8:30΄ μμ, στο Τουριστικό Περίπτερο Γυθείου.

Ομιλητές θα είναι η ευρωβουλευτής των Σοσιαλιστών & Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Εύα Καϊλή ο υποψήφιος βουλευτής Λακωνίας με το Κίνημα Αλλαγής, Λεωνίδα Γρηγοράκο.

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό και οι υπόλοιποι υποψήφιοι βουλευτές Λακωνίας με το Κίνημα Αλλαγής: Νίκος Σπανάκος, Γεωργία Κακάβα, Γιώργος Μουζόπουλος και Βάσω Μανάκου – Γούσγουλα.

«Καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος Αλλαγής της Λακωνίας, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 7ης Ιουλίου, να συμμετάσχουν μαζικά και ενεργά στην εκδήλωση», σημειώνει σε ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti