Διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές της Λακωνίας

Την Τρίτη 23/02

Δευτέρα, 22 Φεβρουάριος 2021 10:45 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές της Λακωνίας

Γενική διακοπή ρεύματος λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών αναβάθμισης στο δίκτυο υψηλής τάσης για την διασύνδεση Πελοποννήσου – Κρήτης, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου από τις 7:30 έως τις 8:30 πμ στις παρακάτω περιοχές:
Λευκόχωμα, Δαφνί, Κροκεές, Στεφανιά, Ποταμιά, Γοράνοι, Βασιλάκι, Πετρίνα, Άρνα, Αιγιαί, Πλάτανο, Γύθειο και Μαυροβούνι.
Ενώ από τις 7:30 έως τις 10:30 πμ, χωρίς ρεύμα θα μείνουν οι περιοχές: Αρεόπολη, Πύργους Δυρού, Οίτυλο, Κότρωνας, Γερολιμένας και γενικότερα όλη η περιοχή της Λακωνικής Μάνης.

Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει και πριν την αναγραφόμενη ώρα, γι’ αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι  βρίσκονται συνέχεια υπό τάση.

Για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω και αν αυτά βρίσκονται στο έδαφος.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

 


 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti