Απειλούνται με «έξωση» οι βατραχάνθρωποι

Απαντήσεις ζήτησε ο Αποστολάκος Την παρέμβαση του βουλευτή Λακωνίας κ. Γρηγόρη Αποστολάκου στη Βουλή προκάλεσαν τα σενάρια που θέλουν την...
Τρίτη, 26 Ιούλιος 2011 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Απειλούνται με «έξωση» οι βατραχάνθρωποι

Απαντήσεις ζήτησε ο Αποστολάκος
Την παρέμβαση του βουλευτή Λακωνίας κ. Γρηγόρη Αποστολάκου στη Βουλή προκάλεσαν τα σενάρια που θέλουν την έξωση των Ειδικών Δυνάμεων του Λιμενικού Σώματος από τις εγκαταστάσεις του Άγιου Κοσμά Αττικής, μετά και την σχετική απόφαση της διοίκησης της ΚΕΔ.
Ο λάκωνας βουλευτής με επερώτηση που κατέθεσε προς τους υπουργούς Οικονομικών κ. Ε. Βενιζέλο και Προστασίας του Πολίτη κ. Χρ Παπουτσή, ζητά να ενημερωθεί από τους αρμόδιους υπουργούς αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η πληροφορία περί επικείμενης έξωσης των βατραχανθρώπων από τις εγκαταστάσεις τους, καθώς και αν προτίθενται να προβούν σε συγκεκριμένες ενέργειες, προκειμένου να αποτραπεί η συγκεκριμένη εξέλιξη. 

Συγκεκριμένα, ο κ. Αποστολάκος στο κείμενο της επερώτησής του αναφέρει:
«Κατάπληξη, απορία και οργή προκαλεί η πληροφορία πως η Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου αποφάσισε την έξωση του Σώματος Βατραχανθρώπων των Ειδικών Δυνάμεων του Λιμενικού από τις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά Αττικής, η διαχείριση των οποίων ανήκει στην ΚΕΔ. Με το πρόσχημα της αξιοποίησης, η διοίκηση της ΚΕΔ φέρεται να αποφάσισε την εκδίωξη των στελεχών των Ειδικών Δυνάμεων του Λιμενικού, οι οποίοι εδρεύουν και πραγματοποιούν την εκπαίδευσή τους στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις. Μία ενέργεια που σίγουρα θα προκαλέσει αναστάτωση και σημαντικά προβλήματα στην επιχειρησιακή δράση και στην εκπαίδευση του Σώματος και του Λιμενικού, ευρύτερα».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti