Ανακοίνωσε υποψηφιότητα ο Γ. Ράλλης

Στο πλευρό του Κ. Φούρκα ο δήμαρχος Θεραπνών
Σάββατο, 02 Οκτώβριος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ανακοίνωσε υποψηφιότητα ο Γ. Ράλλης

Την υποψηφιότητά του στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου Σπάρτης κ. Κώστα Φούρκα ανακοίνωσε και επίσημα ο δήμαρχος Θεραπνών κ. Γιάννης Ράλλης.
Αναγνωρίζοντας την προσφορά του κ. Φούρκα στον τομέα της δευτεροβάθμιας τοπικής αυτοδιοίκησης και επιδιώκοντας μία κοινή συνεργασία κάτω από την ίδια στέγη, ο κ. Ράλλης τασσόμενος στο συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου «Σπάρτη - Νέα Εποχή», σημειώνει τα εξής:
«Η διοικητική μεταρρύθμιση της χώρας με το σχέδιο “Καλλικράτης”, διαμόρφωσε ένα διαφορετικό πολιτικό σκηνικό στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Η εφαρμογή του ξεκινά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου αλλάζοντας τα πάντα από όσα γνωρίζαμε κατά το παρελθόν όσον αφορά την περιφέρεια, τη νομαρχία και τους δήμους.
Η δημιουργία του νέου Δήμου Σπάρτης απαιτεί μια ενωτική πρόταση δημοτικής διακυβέρνησης, η οποία θα εξασφαλίζει ότι όλες οι περιοχές που συνενώνονται, όλοι οι δήμοι και η κοινότητα που τον απαρτίζουν, θα προοδεύσουν ισότιμα και θα αναδειχθούν. Θα αποκτήσουν ισχυρή ταυτότητα.
Η νέα δημοτική αρχή που θα εκλεγεί, έχει δύσκολο έργο μπροστά της και μικρό χρονικό διάστημα θητείας. Πρέπει σ’ αυτή την περίοδο να στήσει το νέο δήμο εκ θεμελίων, να επιλύσει συσσωρευμένα προβλήματα των δήμων, να ασκήσει νέες αρμοδιότητες, να βρει πόρους, για την εκτέλεση των έργων που έχει ανάγκη ο τόπος, δίχως να επιβαρύνει τους πολίτες.
Η οικονομική ύφεση την οποία διέρχεται η χώρα μας, θα δυσχεράνει ιδιαίτερα το έργο της τοπικής εξουσίας, ενώ τα κοινωνικά προβλήματα συνεχώς διογκώνονται.
Όλα αυτά απαιτούν ικανό δήμαρχο με εμπειρία και γνώση ο οποίος θα ενώνει τους δήμους και την κοινότητά μας.
Το μοναδικό πρόσωπο που συγκεντρώνει αυτά τα στοιχεία έχει όνομα, έχει ιστορία, αποτελεί κεφάλαιο για τη Λακωνία. Είναι ο αιρετός νομάρχης των έργων που άλλαξαν τη Λακωνία, ο πολιτικός της αυτοδιοίκησης, ο Κώστας Φούρκας.
Τάσσομαι στο πλευρό του. Επιλέγω την αυτοδιοικητική του πρόταση. Ενώνω τις δυνάμεις μου στο μεγάλο ρεύμα της πλειοψηφίας που συγκροτείται γύρω του.
Ο Κώστας Φούρκας έχει να επιδείξει μεγάλο έργο. Έχει μεγάλη λαϊκή αποδοχή και στήριξη έξω και πέρα από κόμματα και παρατάξεις. Ολόκληρη η Λακωνία του έχει δώσει κατά το παρελθόν τη λαϊκή εντολή να πάρει την τύχη της στα χέρια του με μεγάλες πλειοψηφίες.
Μαζί πετύχαμε σημαντικά έργα. Καιρός είναι όλοι μαζί να συνεργαστούμε στην ίδια στέγη, για μια αλλαγή πορείας. Η νέα Σπάρτη είμαστε όλοι εμείς.
Καλώ τους πολίτες του δήμου μου, τους πολίτες του νέου Δήμου Σπάρτης να στηρίξουν τον Κώστα Φούρκα. Τους προσκαλώ να έρθουν μαζί μας στην νέα εποχή για την Σπάρτη.
Ενωμένη η Σπάρτη θα κερδίσει».
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti