Επιστημονική αναγνώριση για το Κέντρο Αγωγής Παιδιού & Εφήβου «Εξέλιξη»!

Τρίτη, 24 Οκτώβριος 2017 10:17 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επιστημονική αναγνώριση για το Κέντρο Αγωγής Παιδιού & Εφήβου «Εξέλιξη»!

Tο Κέντρο Αγωγής Παιδιού & Εφήβου «Εξέλιξη» ξεκίνησε τη λειτουργία του ως το μοναδικό διεπιστημονικό Κέντρο Ειδικής Αγωγής, με έδρα του τη Σπάρτη Λακωνίας, πριν 3 χρόνια. Το όραμα του βασίζεται στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών αξιολόγησης και παρέμβασης σε παιδιά, εφήβους και τις οικογένειες τους. Με σεβασμό, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό αναβαθμίζει συνεχώς τους χώρους, τις υπηρεσίες και τις μεθόδους του για να προσφέρει κάθε μέρα εξελιγμένες και αποτελεσματικές υπηρεσίες.     
 
Όλη η διεπιστημονική ομάδα του Κέντρου Εξέλιξη είναι αφοσιωμένη στην εξέλιξη των παιδιών και των εφήβων και ακολουθεί τις βασικές αρχές της δια βίου εκπαίδευσης. Η λειτουργία, η οργάνωση και η δομή του Κέντρου Εξέλιξη έχει ως ακρογωνιαίο λίθο την επιστημονική κατάρτιση και την τεκμηρίωση του υλικού, των μεθόδων και των τεχνικών που εφαρμόζονται καθημερινά, τα οποία διαμορφώνονται και καθοδηγούνται από την επιστημονικά υπεύθυνη, κ. Ηλιοπούλου Μάρθα.
 
Στα πλαίσια της καθημερινής εξέλιξης, το τελευταίο χρονικό διάστημα, η κ. Ηλιοπούλου μαζί με τους αξιόλογους συνεργάτες της παρουσίασαν δείγμα από το καινοτόμο υλικό και την εξειδικευμένη μεθοδολογία τους σε πανελλήνια και διεθνή συνέδρια σε όλη την Ελλάδα.
29ο Συνέδριο Κοινωνικής Παιδιατρικής Σεπτέμβριος 2017 Καβάλα
7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αυτισμού 13-14-15 Οκτωβρίου 2017 Λάρισα
3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εκπαιδευτικής Καινοτομίας 13-14-15 Οκτωβρίου 2017 Λάρισα
2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Σχολικής Ψυχολογίας 19-21 Οκτωβρίου 2017 Λάρισα
 
Η επιμόρφωση, η επαφή με την επιστημονική κοινότητα, η ενημέρωση για τις εξελίξεις σε τομείς ψυχικής υγείας και εκπαίδευσης αποτελούν σημαντικούς παράγοντες για την εξασφάλιση ποιοτικών υπηρεσιών. Το Κέντρο «Εξέλιξη» αποδεικνύει καθημερινά ότι αποτελεί μία πρότυπη δομή παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών στον Νομό Λακωνίας και σε όλη την Ελλάδα. Η συνεχής εξέλιξη είναι η βάση της αποτελεσματικότητας! Γιατί στόχος μας είναι η εξέλιξη των παιδιών σας!!

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti