Πληρωμένη απάντηση

Μετά τη δημοσιοποίηση των πόθεν έσχες των πολιτικών αρχηγών, υπουργών και βουλευτών της χώρας, το δικό του «κλήθηκε» να παρουσιάσει...
Τετάρτη, 05 Αύγουστος 2009 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Μετά τη δημοσιοποίηση των πόθεν έσχες των πολιτικών αρχηγών, υπουργών και βουλευτών της χώρας, το δικό του «κλήθηκε» να παρουσιάσει στους σπαρτιάτες ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων και δημοτικός σύμβουλος Σταύρος Αργειτάκος.
Η πρόσκληση-πρόκληση ήρθε διά στόματος του δημοτικού συμβούλου Παναγιώτη Ρήγα, κατά τη διάρκεια της πιο σύντομης και «ήσυχης» συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σπαρτιατών, την περασμένη Δευτέρα.
Απόντων των αντιδημάρχων Παρασκευά Καλομοίρη και Δημήτρη Καραχάλιου, καθώς και του προέδρου του Σώματος Χρήστου Πλειώτα -ο οποίος παρεμπιπτόντως κάνει τις διακοπές του κάπου στη Θεσσαλία, σύμφωνα με πληροφορίες-, η ομόφωνη λήψη αποφάσεων για τα εννέα θέματα ημερήσιας διάταξης δεν χρειάστηκε περισσότερα από 50 λεπτά της ώρας.
Τη νηνεμία της συνεδρίασης τάραξε για μια στιγμή ο Π. Ρήγας κατά τη συζήτηση «περί καθαρισμού και διαμόρφωσης των νεοαποκτηθέντων ακινήτων στο ΤΔ Αμυκλών», εκφράζοντας τις απορίες του για τον τρόπο και τα ποσά απόκτησής τους.
Δυσανασχετών, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης τον διέκοψε με τη φράση: «Είναι σαν αυτό που λένε για μένα, ότι παίρνω 3.500 ευρώ από το Σύνδεσμο».
«Δεν έχετε παρά να δώσετε στο σπαρτιατικό λαό το πόθεν έσχες σας, κ. Αργειτάκο», του επέστρεψε ο Π. Ρήγας και συνέχισε την τοποθέτησή του.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti