Επιβεβαίωση του «ΛΤ» για τα ΚΔΑΠ στη Σπάρτη!

Πέμπτη, 18 Μάιος 2017 12:45 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επιβεβαίωση του «ΛΤ» για τα ΚΔΑΠ στη Σπάρτη!

Πριν από λίγες ημέρες ο «Λακωνικός Τύπος» είχε γράψει ότι ο Δ. Σπάρτης προτίθεται να δημιουργήσει Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών(ΚΔΑΠ) για παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών, έχοντας ως γνώμονα τις αξίες του παιχνιδιού, του αθλητισμού και των τεχνών. Στόχος η ανάπτυξη του παιδιού και συνάμα η στήριξη της οικογένειας προς όφελος του παιδιού και του γονέα. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να απασχολούνται τόσο κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, όσο και κατά τις διακοπές του καλοκαιριού.

Στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης της περασμένης Δευτέρας (15/5), ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Χρήστος Πλειώτας επιβεβαίωσε την εφημερίδα μας, ενημερώνοντας ότι σύντομα θα ξεκινήσει η λειτουργία ΚΔΑΠ, αρχής γενομένης από το 5ο και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης. Αυτό που απομένει για να πάρει «σάρκα και οστά» ο σχεδιασμός, είναι ο Δ. Σπάρτης να εξασφαλίσει τη σχετική αδειοδότηση.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος