Οι Βέλγοι στην… άκρη της Μονεμβασιάς!

Παρασκευή, 19 Μάιος 2017 11:18 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Οι Βέλγοι στην… άκρη της Μονεμβασιάς!

Στη Μονεμβασιά, σε συνεργασία με τον Δήμο και την στήριξη των επιχειρηματιών φιλοξενήθηκε τηλεοπτικό συνεργείο της δημοφιλούς εκπομπής της βελγικής τηλεόρασης «Οι Βέλγοι στην άκρη του κόσμου». Οι Βέλγοι δημοσιογράφοι ξεναγήθηκαν στην Άνω Πόλη και στην Μονεμβασιά γενικότερα, ενώ αξίζει να επισημανθεί ότι στην περιοχή κατοικούν αρκετοί Βέλγοι υπήκοοι.

Τους Βέλγους δημοσιογράφους υποδέχτηκαν η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Ντία Τζανετέα, η περιφερειακή σύμβουλος Ματούλα Μπελεγρή, υπεύθυνη Τουρισμού της περιφέρειας και ο αντιδήμαρχος Μονεμβασίας Σταύρος Χριστάκος.

Μεταξύ άλλων, οι κκ Τζανετέα, Μπελεγρή και Χριστάκος συζήτησαν και το θέμα της ασφαλτόστρωσης της επαρχιακής οδού Βελλιών-Αγίου Δημητρίου Ταλάντων, ύψους 500.000 ευρώ που είναι υπό δημοπράτηση, ενώ επί τάπητος τέθηκαν και οι πρώτες εργασίες βελτίωσης του δρόμου Αγίου Φωκά/Μονεμβασιά με συνεργασία Περιφέρειας - Δήμου Μονεμβασίας. Πρόθεση της περιφέρειας είναι η ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ με πίστωση άνω του 1.000.000 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος