Τατούλης: «Περιφερειακή Ενότητα με μεγάλες δυνατότητες η Λακωνία»

Τι είπε για διάνοιξη Λυκούργου και νέο Μουσείο Σπάρτης

Παρασκευή, 02 Ιούνιος 2017 08:00 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τατούλης: «Περιφερειακή Ενότητα με μεγάλες δυνατότητες η Λακωνία»

Αυτή τη στιγμή τα έργα που γίνονται στη Λακωνία είναι πρωτόγνωρα τόνισε ακολούθως ο περιφερειάρχης και πρόσθεσε ότι «από μια Περιφερειακή Ενότητα με εξαιρετικές δυνατότητες, που για πολλές δεκαετίες είχε παραμείνει ως παραμεθόριος περιοχή,  στέλνουμε ένα μήνυμα  ότι στην Περιφέρεια Πελοποννήσου μαζί με τις Δημοτικές αρχές επιτελούμε ένα πολύ μεγάλο έργο, ένα σημαντικά πρωτόγνωρο έργο το οποίο συνεχίζεται και εξελίσσεται».

Ο κ. Τατούλης ανέφερε ακόμη ότι μπαίνει στην τελική διαδικασία η υλοποίηση ενός μεγάλου έργου, της διάνοιξης της οδού Λυκούργου, που θα ενώσει τη Σπάρτη με το νέο οδικό άξονα και θα αναβαθμίσει την πρόσβαση στη Σπάρτη.

Αναφερόμενος στο νέο Αρχαιολογικό Μουσείο της Σπάρτης, ο κ. Τατούλης επανέλαβε ότι «προχωράμε σε αυτό που έχουμε σχεδιάσει, ώστε η Σπάρτη να αποκτήσει την πραγματική θέση της στις υποδομές, γιατί η αρχαία Σπάρτη σήμερα αποτελεί ότι το σημαντικότερο από τον αρχαίο Ελληνικό κόσμο».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος