Άκρως αναγκαία η δημιουργία πεζοδρομίου για το πάρκο Γουδέ (ΦΩΤΟ)

Παρασκευή, 02 Ιούνιος 2017 19:28 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Άκρως αναγκαία η δημιουργία πεζοδρομίου για το πάρκο Γουδέ (ΦΩΤΟ)

Το Άλσος Αθανασίου Γουδέ αναδείχθηκε πρότυπο πάρκο από την Επιτροπή Περιφερειών Ευρώπης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Το πάρκο σφύζει από ζωή, ενώ ειδικά κατά τους ανοιξιάτικους και θερινούς μήνες, η κίνηση αυξάνεται θεαματικά, με ανθρώπους όλων των ηλικιών να προσέρχονται στο πάρκο για να κάνουν τη γυμναστική τους ή απλά να συνδυάσουν τον περίπατό με ξέγνοιαστες στιγμές στη φύση.

Σε έναν τέτοιο χώρο-«κόσμημα» για την περιοχή της Σπάρτης -και όχι μόνο- όμως αρμόζει μία καλύτερη και ασφαλέστερη πρόσβαση για τους πεζούς, από τη στιγμή που θεωρείται μια υποδομή που προωθεί τον υγιεινό τρόπο ζωής και την πεζοπορία, αντί της χρήσης των τροχοφόρων οχημάτων.

Οι φωτογραφίες με τα μέλη της οικογένειας να τρέχουν (στην κυριολεξία), ώστε να αποφύγουν κάποια επικίνδυνη «συνάντηση» με ΙΧ (επάνω σε στροφή) είναι ενδεικτική. Η δημιουργία πεζοδρομία που θα συνδέει τη Σπάρτη με το πάρκο Γουδέ είναι ένα επιβεβλημένο έργο… Χ.Π.

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος