Αιχμηρό σχόλιο-απάντηση(;) Γρυπιώτη στο Facebook…

Mayfair_Club
Δευτέρα, 12 Ιούνιος 2017 18:21 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αιχμηρό σχόλιο-απάντηση(;) Γρυπιώτη στο Facebook…

Ένα ιδιαίτερα καυστικό σχόλιο «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο δήμαρχος Ευρώτα και πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου κ. Γιάννης Γρυπιώτης. Το κείμενο συνοδεύεται με δύο φωτογραφίες που απεικονίζουν σκουπιδότοπους, επομένως ενδέχεται να συνδέεται με όσα ειπώθηκαν σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε την Παρασκευή (9/6) στην Τρίπολη, από πολιτιστικούς φορείς και συλλογικότητες που εναντιώνονται στην ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων μέσω ΣΔΙΤ. Υπενθυμίζεται ότι  ο πρώην δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας, Μανώλη Σκαντζός, είχε ζητήσει την παραίτηση Γρυπιώτη από την προεδρία του ΦΟΔΣΑ.

Το σχόλιο του Ι. Γρυπιώτη έχει ως εξής: «Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι δεν θα μιλήσω.... ακόμη ..... έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην κρατήσω κακία σε κανέναν έστω και αν είναι ιατρός.... και κάτι σε πρώην... καλό θα ήταν όμως να τα παίρνουν τα χάπια τους, έστω.... και εάν είναι ιατροί... έστω και αν χρειάζονται... ιατροί για την μετέπειτα θεραπεία τους, έστω και εάν έχουν φίλους που ίσως να γνωρίζουν άλλες θεραπευτικές οδούς (φυσιολάτρες... κοτόπουλο λάτρες και μηχανοράπτες ) ... πάντως υπομονή... ακόμα λίγο και να είστε σίγουροι ότι θα μιλήσω έστω και τελευταίος !!! Άλλωστε ως αναισθησιολόγος, πρώτος ανοίγω τον χορό.... στο χειρουργείο και τελευταίος τον κλείνω... και έχω μάθει να είμαι μόνος...!!! Αυτά για την ώρα... συλλογικό συνοδοιπόροι τα υπόλοιπα συντομότερα... για να μας εξηγήστε τα επιτεύγματά σας .... και τις αξιοπρεπείς λύσεις που παρουσιάζεται στα παραμύθια της χάλι.... μας !!!»

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος