Καρράς: «Να εξαφανίσουμε τους “Εφιάλτες” και να αγωνιστούμε ως Λακωνική φάλαγγα»

Τετάρτη, 14 Ιούνιος 2017 08:00 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Καρράς: «Να εξαφανίσουμε τους “Εφιάλτες” και να αγωνιστούμε ως Λακωνική φάλαγγα»

Στην Αιτωλοακαρνανία και συγκεκριμένα στην Κατοχή, στο Μεσολόγγι και στην Ναύπακτο βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες, ο πρόεδρος ΕΠΣ Λακωνίας, πρώην έφορος Εθνικών ομάδων και περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου, Παναγιώτης Καρράς.

Καλεσμένος του μέλους της ΕΕ ΕΠΣ ΑΓΤ/ΝΙΑΣ Αριστέας Ρόμπολα με την οποία διατηρεί άριστες οικογενειακές σχέσεις, ο κ. Καρράς  είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τοπικούς αθλητικούς παράγοντες για τα τεκταινόμενα στο χώρο του ποδοσφαίρου και να ενημερωθεί για θέματα της Αιτ/νιας.

Το συμπέρασμα της συζήτησης είναι οτι «πρέπει να συνδράμουν όλοι με όλες τους τις δυνάμεις, τώρα που αντιμετωπίζουμε μια τέτοια κρίση και οι Έλληνες έχουν αποδείξει πως στα δύσκολα με ενότητα έχουν καταφέρει τα πάντα».

Ως Λάκωνας, ο Παναγιώτης Καρράς, τόνισε πως πρέπει «οι Ενώσεις να εξαφανίσουμε τους “Εφιάλτες” και να αγωνιστούμε ως Λακωνική φάλαγγα, χτυπώντας με το δόρυ κάθε εχθρό προστατεύοντας παράλληλα με την ασπίδα τον διπλανό στρατιώτη».

Πηγή: www.agrioniogoal.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος