«Διαξιφισμοί» Αραχωβίτη-Φορτσάκη για ΕΛΑΣ, άσυλο και εγκληματικότητα

Πέμπτη, 15 Ιούνιος 2017 14:27 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Διαξιφισμοί» Αραχωβίτη-Φορτσάκη για ΕΛΑΣ, άσυλο και εγκληματικότητα

Ο Λάκωνας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Αραχωβίτης και ο αναπλ. τομεάρχης της ΝΔ Θεόδωρος Φορτσάκης «συγκρούστηκαν» για την εγκληματικότητα, τα «άβατα» και την Ελληνική Αστυνομία, στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» του ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων ο κ. Αραχωβίτης, απευθυνόμενος στον Θ. Φορτσάκη, τόνισε: «Είστε εσείς, ένας εκλεκτός πανεπιστημιακός, υπέρ της κατάργησης του ασύλου, το οποίο καταστρατηγήθηκε επί των ημερών σας, και είδαμε τι αποτελέσματα είχε η καταστρατήγηση αυτή;

Η λογική της ΝΔ βασίζεται στην αστυνομική καταστολή. Όμως τίποτε δε λύθηκε έτσι. Ούτε μπορεί να κάνει τα πάντα η στολή και το γκλομπ, όπως ισχυρίζονται τα στελέχη σας».

Από την πλευρά του ο κ. Φορτσάκης σημείωσε: «Τη Δέλτα γιατί τη διαλύσατε; Το Δία γιατί τον αποδυναμώνετε; Επιτρέπεται να βλέπουμε αστυνομικούς στο Gay Pride, με μπλούζες οι οποίες να είναι άλλα αντ' άλλων; Είναι αστυνομία αυτή; Έχετε διαλύσει την αστυνομία».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος