Απάντηση σε καταγγελία πολίτη για την πλατεία Κροκεών

Τετάρτη, 19 Ιούλιος 2017 22:23 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Απάντηση σε καταγγελία πολίτη για την πλατεία Κροκεών

Τη δική του απάντηση έδωσε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος που φέρεται, από καταγγελία πολίτη, να καταλαμβάνει χώρο της Κεντρικής Πλατείας Κροκεών χωρίς νόμιμη άδεια. Ο ιδιοκτήτης μέσω της δικηγόρου του, Ανδρομάχης Δημητροπούλου, απαντά στο χθεσινό δημοσίευμα του «ΛΤ» αναφέροντας:

«Με αφορμή το από 17-7-2017 δημοσίευμά σας με θέμα «Καταγγελία για Κατάληψη Χώρου στην Πλατεία Κροκεών», υπό την ιδιότητά μου ως πληρεξουσίας δικηγόρου του ιδιοκτήτη καταστήματος στον οποίο- εμμέσως πλην σαφώς -αναφέρεσθε σας ενημερώνω για τα εξής:

Καταρχήν η κατάληψη στην οποία αναφέρεστε, αφορά 4 τραπέζια και 16 καθίσματα, όσα ακριβώς αναφέρονται στη μη εισέτι ανακληθείσα με αριθμό πρωτοκόλλου 29112/15-12-2016 άδεια ιδρύσεως και λειτουργίας καταστήματος του εντολέα μου. Ουδείς δε κάτοικος Κροκεών έχει διαμαρτυρηθεί με οποιοδήποτε τρόπο μέχρι και σήμερα για τα 19,20 τ.μ. της κεντρικής πλατείας που καλύπτουν τα τραπεζοκαθίσματά μας (βλ. εικόνα 1), καθ ότι αυτά δεν παρεμποδίζουν με κανένα τρόπο ούτε την κυκλοφορία των πεζών, ούτε την ανάπτυξη δεκάδων τραπεζοκαθισμάτων από τα παρακείμενα καταστήματα (βλ. εικόνα 2).

Το σπουδαιότερο όλων όμως είναι ότι η τοποθέτησή τους δεν έλαβε χώρα αυθαίρετα, αλλά κατόπιν της σχετικής από 31-1-2017 αιτήσεως του ενδιαφερομένου η οποία μετά την κατάθεση των νομίμων δικαιολογητικών έγινε δεκτή και συνακόλουθα εξεδόθη με αριθμό πρωτοκόλλου 1402/24-5-2017 αδείας χρήσεως κοινοχρήστου χώρου.

Η ξαφνική απόφαση του Δήμου Ευρώτα να ανακαλέσει την ως άνω άδεια χρήσεως κοινοχρήστου χώρου με την αιτιολογία ότι θα ακολουθήσει άλλη νομική οδό από αυτή στην οποία στηρίχθηκε αρχικά, ελέγχεται ήδη από τη Δικαιοσύνη όπου έχουμε προσφύγει και την κρίση της οποίας αναμένουμε τις προσεχείς μέρες, διότι η εκδίωξή του εντολέα μου από το χώρο της πλατείας , στα μέσα της καλοκαιρινής περιόδου, θα τον οδηγήσει στη διακοπή της δραστηριότητάς του και στην οικονομική του εξόντωση .

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση, προκειμένου να υπάρξει σφαιρική ενημέρωση των αναγνωστών σας στην οποία γνωρίζουμε ότι πάντα αποβλέπετε».

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος