Τα εύσημα του Στ. Μάινα στο Δ. Σπάρτης για το Σαϊνοπούλειο μέσω του «Λακωνικού Τύπου»!

Πέμπτη, 03 Αύγουστος 2017 17:34 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τα εύσημα του Στ. Μάινα στο Δ. Σπάρτης για το Σαϊνοπούλειο μέσω του «Λακωνικού Τύπου»!

Τα εύσημα στο Δήμο Σπάρτης για τη συντήρηση του Σαϊνοπουλείου αμφιθεάτρου, απέδωσε ο ηθοποιός Στέλιος Μάινας, μιλώντας στο «Λακωνικό Τύπο» για την παράσταση «Ταξίδι στο Σταυρό του Νότου» (θέμα).

Συγκεκριμένα, επεσήμανε:

«Το Σαϊνοπούλειο είναι ένα κόσμημα κατασκευής και συνέχισης του πολιτισμού. Αξίζει μπράβο πρώτα απ’ όλα στο Γ. Σαϊνόπουλο που το δημιούργησε, αλλά είναι και αξιέπαινη η προσπάθεια του Δ. Σπάρτης να συντηρεί έναν τέτοιο σημαντικό πολιτιστικό χώρο, ο οποίος αποτελεί σημείο πολιτιστικής αναφοράς, όχι μόνο για την περιοχή, αλλά για όλη την Ελλάδα». Συμπλήρωσε δε ότι «δεν εξυπακούεται ότι οι δήμοι κρατούν “ζωντανούς” πάντα τους χώρους που κάποτε κατασκευάστηκαν, είτε από το κράτος, είτε από ιδιώτες».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάντε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος