Αρέσει το «λίφτινγκ» στα πεζοδρόμια της Σπάρτης! (ΦΩΤΟ)

Τρίτη, 29 Αύγουστος 2017 08:05 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αρέσει το «λίφτινγκ» στα πεζοδρόμια της Σπάρτης! (ΦΩΤΟ)

Σε ανακατασκευή τμημάτων πεζοδρομίων σε αρκετά σημεία της Σπάρτης, που για κάμποσα χρόνια παρουσίαζαν πρόβλημα, προχωρά το τελευταίο διάστημα ο Δήμος Σπάρτης.

Πιο συγκεκριμένα, στόχος ήταν η σύνδεση των διαμελισμένων ή -σε κάποιες περιπτώσεις-  και… ανύπαρκτων επιφανειών με τα προϋπάρχοντα τμήματα που βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Η εικόνα των κατεστραμμένων πεζοδρομίων, όπου οι πεζοί υποχρεώνονταν σε συνεχείς… παρακάμψεις στην πορεία τους, φαίνεται ότι ανήκει οριστικά στο παρελθόν, με τη δημοτική Αρχή να επενδύει σε μια πιο ανθρώπινη πόλη για τους δημότες της.

Πάντως, η δουλειά των τεχνικών υπηρεσιών συνεχίζεται, καθώς πρέπει να υπάρξουν παρεμβάσεις σε αρκετά ακόμη σημεία.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάντε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών!

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος