Παράνομης (και προκλητικής) στάθμευσης συνέχεια στη Σπάρτη (ΦΩΤΟ)

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019
Πέμπτη, 31 Αύγουστος 2017 08:50 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παράνομης (και προκλητικής) στάθμευσης συνέχεια στη Σπάρτη (ΦΩΤΟ)

Τελικά κάποιοι δεν βάζουν μυαλό στη Σπάρτη. Σταθμεύουν τα οχήματά τους εκεί όπου τους εξυπηρετεί, αδιαφορώντας πλήρως για τους συμπολίτες τους. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση οδηγού οχήματος, ο οποίος μάλλον… «πέρασε» το πεζοδρόμιο της οδού Λεωνίδου για χώρο στάθμευσης.  Στη συγκεκριμένη περίπτωση, μάλιστα, η παράβαση είναι «διπλή», καθώς το όχημα εμποδίζει και τη διέλευση των ΑμεΑ, καλύπτοντας την όδευση τυφλών…

Ακόμη και η στάθμευση για λίγα -έστω- λεπτά δεν μπορεί να δικαιολογηθεί, καθώς είναι η ενέργεια που προβληματίζει και ενοχλεί. Φανταστείτε όλοι να έκαναν το ίδιο. Θα είχαμε το παράδοξο φαινόμενο, τα οχήματα να «κλείνουν» ράμπες ΑμεΑ και να καλύπτουν πεζοδρόμια και οι πεζοί να βρίσκονται στο… δρόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου» το συγκεκριμένο φαινόμενο είναι ιδιαίτερα συχνό στη Λεωνίδου, αλλά και σε άλλα πεζοδρόμια της πόλης που διαθέτουν μεγάλο πλάτος. Οι πεζοί δεν κρύβουν τη δυσφορία τους από τη στάση κάποιων που λειτουργούν με όρους ατομισμού και ασυδοσίας, εφόσον βρίσκουν… πρόσφορο έδαφος.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάντε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών!

Έκθεση εικόνων

newbanner
newbanner2
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος