Τα λιμά

Πέμπτη, 31 Αύγουστος 2017 17:15 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τα λιμά

"ΔΥΟ ΓΑΪΔΑΡΟΙ ΜΑΛΩΝΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ" (λαϊκή παροιμία)

Και ξαφνικά ανακάλυψαν τον κομμουνισμό !!! ΣΥΡΙΖΑ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, για να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από τα ολέθρια αποτελέσματα των πολιτικών τους , για να κλείσει ο ΣΥΡΙΖΑ τη διαρροή ψηφοφόρων προς τα αριστερά και να "αποκτήσει" αριστερή ετικέτα στη θέση εκείνης που του πήραν τα αφεντικά και για να συσπειρώσει η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ το ακροδεξιό της ακροατήριο ... διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τον κομμουνισμό !!!
-Τι σχέση έχει ο Φάντης με το ρετσινόλαδο;

ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ σημαίνει να σου φεύγει με το "καλημέρα" μια "πρώτη των πρώτων" για το εξωτερικό: Βαλίτσες για Βοστόνη ετοιμάζει η Χανιώτισσα Κορίνα Διγαλάκη που συγκέντρωσε 19.574 μόρια και είναι η πρώτη σε βαθμολογία στον νομό- και μεταξύ των πρώτων των πρώτων σε όλη την Ελλάδα - αφού έγινε δεκτή από το ΜΙΤ, το κορυφαίο τεχνολογικό ίδρυμα στον κόσμο.

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
23/09/2012: Αποφασίζονται δημοσιονομικές περικοπές και αυξήσεις φόρων ύψους 13,5 δις.
14/12/2012: Αυξάνεται η φορολογία των ναυτικών ενώ δίνονται φορολογικές απαλλαγές στους εφοπλιστές.
02/05/2013: Σύμφωνα με τη Eurostat, το 45% του εισοδήματος των Ελλήνων καταλήγει σε φόρους.
18/09/2013: Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης λέει να πουλήσουν το σπίτι τους όσοι δεν έχουν να πληρώσουν το χαράτσι.
21-12-2013: Με 152 «ναι» ψηφίστηκε το ν/σ για τον ΕΝΦΙΑ

ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ
ΤΣΙΠΡΑΣ 2014: Πάταξη της φοροδιαφυγής και του οικονομικού εγκλήματος, Συστήματα εισροής-εκροής σε όλες τις δεξαμενές και στα πρατήρια ώστε να αντιμετωπισθεί το λαθρεμπόριο καυσίμων, Αυστηροί έλεγχοι με προηγμένα τεχνολογικά μέσα στα σημεία εισόδου στη χώρα για αντιμετώπιση λαθρεμπορίου. 3 δισ.
ΣΤΑΘΑΚΗΣ 2017 «Είναι γεγονός ότι οι έλεγχοι έχουν ατονήσει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, καθώς η ανά έλεγχο αμοιβή των ΚΕΔΑΚ που καθοριζόταν με κοινή απόφαση των υπουργών Οικονομικών και ΠΕΝ, από την 1η Ιανουαρίου του 2016 καταργήθηκε»!

ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ «ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ»
ΠΟΕΔΗΝ: "Οι καρκινοπαθείς περιμένουν ως και 4 μήνες για ακτινοθεραπείες".
-Αυτό είναι το έδαφος πάνω στο οποίο "φυτρώνει η ανάπτυξη" και "βελτιώνονται" οι οικονομικοί δείκτες. Αυτό είναι το τίμημα για την περηφάνια που νιώθουν οι μνημονιακοί , ότι πέτυχαν τους στόχους τους!

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ;
Υπεραμυνόταν στον sky η κ. Πέρκα , σθεναρώς την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, «δείχνοντας» την ανάπτυξη που έρχεται και τους δείκτες που βελτιώνονται.
Κατά την κ. Πέρκα, λοιπόν, είχε δίκιο ο Σαμαράς που έλεγε ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος από τα μνημόνια !!!
Μη γένοιτο !!!

ΕΛΛΑΔΑ : ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ 70 ΧΡΟΝΩΝ
Μεταπολεμικά , ένα πολιτικό σύστημα που εγκαθιδρύθηκε από τους προστάτες για να κεφαλαιοποιήσει πολιτικά τα "κέρδη" του εμφυλίου, κράτησε τη χώρα στη φτώχεια και την υπανάπτυξη και την παρέδωσε το 1967 σιδηροδέσμια στην 7χρονη δικτατορία. Το ΙΔΙΟ πολιτικό σύστημα επανήλθε μετά το 1974 με τα ίδια χαρακτηριστικά της υποτέλειας , της ανικανότητας και της ανευθυνότητας και κατάφερε να παραδώσει τη χώρα στα δεσμά των μνημονίων και τις λαϊκές τάξεις στη φτώχεια και τη δυστυχία.

Σήμερα ζούμε και πάλι την ίδια τραγωδία: Το ίδιο πολιτικό σύστημα, με τα ίδια χαρακτηριστικά, είναι και πάλι στο προσκήνιο επιδιώκοντας να δεσπόσει ΚΑΙ στην τρίτη φάση της άλωσης της χώρας!

Η ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ , ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ !

ΚΡΑΤΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ
«Μπαράζ» κατασχέσεων τραπεζικών λογαριασμών - Τουλάχιστον... 900 την ημέρα»

«Τελεσίγραφο κατασχέσεων σε 761.000 φορολογούμενους»

«Κατασχέσεις εις χείρας τρίτου και για ποσά κάτω των 500...»

Αυτοί είναι μερικοί πρόσφατοι τίτλοι εφημερίδων.

Πρώτα σου παίρνουν τα λεφτά με τη φορολογία, τα χαράτσια, τις εισφορές, κλπ, κλπ , στα πλαίσια των μνημονίων και μετά σου κάνουν κατασχέσεις επειδή δεν μπορείς να πληρώσεις!!!

Την ίδια στιγμή το κράτος-κλέφτης χρωστάει στους πολίτες πολύ περισσότερα απ’ ό,τι του χρωστούν αυτοί αλλά δεν πληρώνει για να εμφανίζει πλεονάσματα αίματος και να εξωραΐζονται οι οικονομικοί δείκτες !!!

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ!
ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ οι δυο μονομάχοι της καταστροφής για το πάλκο των ψεμάτων της ΔΕΘ, ποντάροντας στην αμνησία των πολιτών και στα οπαδικά-γηπεδικά ανακλαστικά τους .

Ας αφήσουμε την αίθουσα άδεια !!!


Βαγγέλης Μητράκος

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος