Εγκαθιστούν πυρηνικά στον Άραξο Αχαΐας;

Τρίτη, 26 Σεπτέμβριος 2017 13:57 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εγκαθιστούν πυρηνικά στον Άραξο Αχαΐας;

Για επικείμενη εγκατάσταση πυρηνικών από το ΝΑΤΟ στη βάση του Αράξου στην Αχαΐα, κάνουν λόγο δημοσιεύματα τα οποία δεν έχουν διαψευστεί από την Κυβέρνηση. Μάλιστα, η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη, καταγγέλλει την Κυβέρνηση ότι προωθεί σχεδιασμούς για εγκατάσταση πυρηνικών κεφαλών στη βάση του Αράξου στην Αχαΐα, που θα μεταφερθούν στην Ελλάδα από τη βάση του Ιντσιρλίκ στην Τουρκία. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει προχωρήσει στη συντήρηση, επισκευή και εκσυγχρονισμό της βάσης του Αράξου, προκειμένου, να εγκατασταθούν εκεί τα αμερικανικά πυρηνικά όπλα, που ο ελληνικός λαός και με την πάλη του τα είχε διώξει προηγούμενες δεκαετίες».

Μάλιστα, το θέμα απασχόλησε και το Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων, το οποίο σε ομόφωνη απόφαση του, μεταξύ άλλων, αναφέρει τα εξής:

«Εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας για ό,τι καταγγέλλεται και αφορά την εγκατάσταση πυρηνικών στον Άραξο.         

Καλούμε την κυβέρνηση να απαντήσει δημόσια εάν έχουν ισχύ αυτοί οι νατοϊκοί σχεδιασμοί στην περιοχή. Απαιτούμε να τους σταματήσει».


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να αθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

lakonikos.gr diakopes

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος