Ο Τσίπρας και ο Δασκαρόλης

Παρασκευή, 06 Οκτώβριος 2017 12:26 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο Τσίπρας και ο Δασκαρόλης

Κάποτε ο Αλέξης Τσίπρας έτρεχε στα διόδια πίσω από το κίνημα “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ” υπεραμυνόμενος, δήθεν, του δικαιώματος των πολιτών να χρησιμοποιούν ελεύθερα τους δρόμους, για να μαζέψει ψηφαλάκια  και να γίνει εξουσία.

Την ίδια στιγμή ο Στράτος Δασκαρόλης από την Καλαμάτα (και άλλοι ενεργοί πολίτες) αντιστέκονταν έμπρακτα στο ξεπούλημα των δρόμων στο ιδιωτικό κεφάλαιο, περνώντας τα διόδια χωρίς να πληρώνουν, βάζοντας το κεφάλι τους στον ντορβά.

Στο μεταξύ ο Τσίπρας (με τούτα και με τ’ άλλα) κατάφερε κι έγινε πρωθυπουργός, αλλά «ξέχασε» (φευ)να πάρει τους δρόμους από τα χέρια του κεφαλαίου. Αντίθετα ξεπούλησε στο κεφάλαιο ό,τι εθνική περιουσία είχε απομείνει και υπέγραψε και 3ο Μνημόνιο!!!

Ο Στράτος, όμως, που είχε περάσει 7 φορές τα διόδια απλήρωτος, έγινε στόχος του συστήματος εξουσίας , που σήμερα έχει την ταμπέλα ΤΣΙΠΡΑΣ- ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι, τα 18 ευρώ (περίπου), που «χρώσταγε», του τα έκανε με τα πρόστιμα 1.000 ευρώ(!!!) κι επειδή είναι άνεργος και δεν έχει (και δεν θέλει) να πληρώσει, τον δίκασε 42 μέρες φυλακή και του παίρνει και τις πινακίδες του αυτοκινήτου!

Κι ο Στράτος, επειδή είναι περήφανος άνθρωπος αλλά και πολίτης συνειδητοποιημένος, αρνήθηκε να του μαζέψουν τα χρήματα οι φίλοι του και οι σύντροφοί του για να μην πάει φυλακή!

Τελικά η ίδια η ζωή είναι εκείνη που μετράει το μπόι των ανθρώπων !!!

Βαγγέλης  Μητράκος

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να αθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος