«Συγγενή» με γαλλική... φινέτσα απέκτησε ο Δ. Σπάρτης! (ΦΩΤΟ)

Στη Γαλλία για την αδελφοποίηση με την Le plessis Trevise ο Δ. Σπάρτης

Τετάρτη, 18 Οκτώβριος 2017 16:49 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Συγγενή» με γαλλική... φινέτσα απέκτησε ο Δ. Σπάρτης! (ΦΩΤΟ)

Στη Γαλλία και συγκεκριμένα στην πόλη Le plessis Trevise, βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες αποστολή του Δήμου Σπάρτης, με επικεφαλής το δήμαρχο Βαγγέλη Βαλιώτη. Η επίσκεψη πραγματοποιείται στο πλαίσιο της αδελφοποίησης μεταξύ των Δήμων Σπάρτης και Le plessis Trevise, μετά και από τη σχετική έγκριση που έδωσε το ΔΣ Σπάρτης για τη σύναψη των αδελφικών δεσμών μεταξύ των δύο περιοχών.

Μεταξύ άλλων, τα μέλη της σπαρτιατικής αποστολής παρευρέθηκαν σε εκδήλωση του Δήμου Le Plessi Trevise στη μνήμη αστυνομικών, που δολοφονήθηκαν εκτελώντας τα καθήκοντά τους, ενώ υπέγραψαν στο «χρυσό» βιβλίο της πόλης Le plessis Trevise.

Παράλληλα, τα μέλη της σπαρτιατικής αποστολής είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου και επισφραγίστηκε η αδελφοποίηση των δύο πόλεων.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος