Παναγιωτακάκος: «Συστηματική η προσπάθεια για αναβάθμιση του Σταδίου Βλαχιώτη»

Δείτε τις μακέτες του έργου

Δευτέρα, 23 Οκτώβριος 2017 19:16 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παναγιωτακάκος: «Συστηματική η προσπάθεια για αναβάθμιση του Σταδίου Βλαχιώτη»

Τις ενέργειες που γίνονται από το Δ. Ευρώτα για την αναβάθμιση του Δημοτικού Σταδίου Βλαχιώτη, έτσι ώστε αυτό να είναι κατάλληλο για αγώνες Γ΄ Εθνικής, περιγράφει σε ανάρτησή του στο Facebook, ο αντιδήμαρχος Ευρώτα κ. Ηλίας Παναγιωτακάκος:

«Σχετικά με την καταλληλότητα του Δημοτικού Σταδίου Βλαχιώτη, είναι αλήθεια ότι υπήρχε τρόπος να την έχει αποκτήσει εάν στην μελέτη δεν συμπεριλαμβάνονταν η μεγάλη κερκίδα των 300 φιλάθλων. Σε συνεργασία με τον Αστέρα Βλαχιώτη συμφωνήθηκε να διαμορφωθεί ένα Στάδιο ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, καθώς και μελλοντικών επίσημων αγώνων στίβου. Φυσικά είναι τιμή που παραλάβαμε ένα σύγχρονο Στάδιο κατασκευασμένο επί Δημαρχίας κ. Θ. Μπόλλα (σ.σ οι αλήθειες δεν πρέπει να αποκρύπτονται).

Πράγματι υπήρξαν αντικειμενικές καθυστερήσεις στις διαδικασίες, όμως η πολιτική επιλογή του Δημάρχου κ. Γιάννη Γρυπιώτη και του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ευρώτα ήταν και παραμένει να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες κατασκευής σύμφωνα με την μελέτη προϋπολογισμού 200.000 ευρώ.

Οι διαδικασίες έχουν προχωρήσει και βρισκόμαστε στην φάση αξιολόγησης των τεχνικών προδιαγραφών των αναδόχων και του ανοίγματος των οικονομικών προσφορών. Οι υπάλληλοι του Δήμου Ευρώτα εργάζονται κοπιαστικά σ' αυτή την κατεύθυνση.

Όλοι θέλουμε να αποκτήσει γρήγορα την καταλληλότητα το Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη, όμως με διαφάνεια και σύμφωνα με τον νόμο. Κατανοούμε πλήρως τις πολλαπλές απώλειες που έχει η ομάδα, κυρίως στο οικονομικό επίπεδο. Όμως η κατασκευή έργων θέλει χρόνο και αυτό είναι δύσκολο να γίνει αποδεκτό από τους πολίτες.

Δυσκολότερη όμως είναι η παραφιλολογία και η άγνοια των πραγμάτων που συσκοτίζει την πραγματικότητα και δημιουργεί άδικες αντιδράσεις.

Ο Δήμος Ευρώτα αποδεδειγμένα και έμπρακτα είναι κοντά στον Αστέρα Βλαχιώτη, ως προτεραιότητα λόγω της συμμετοχής του στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Δεν έχει εγκαταλείψει κανένα γήπεδο του Δήμου μας και οι επισκευές, συντηρήσεις, λιπάνσεις κ.λ.π κοστίζουν στο Δήμο χιλιάδες ευρώ και το Ν.Π.Δ.Δ με τον Πρόεδρο του έχουν καθημερινή παρουσία και προσφορά με προσφορά στην αθλούμενη νεολαία.

Πράγματι υπάρχουν ελλείψεις και παραλείψεις και δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε σ' όλα τα αιτήματα, λόγω και τον υποχρηματοδοτήσεων από το 2010 και μετά, σε όλα τα επίπεδα.

Η προσπάθεια όμως γίνεται και είναι συστηματική και ειλικρινής».


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος