Σκουπίδια μαζί με… αρχαία απέναντι από το κενοτάφιο του Λεωνίδα (ΦΩΤΟ)

Σάββατο, 11 Νοέμβριος 2017 09:17 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σκουπίδια μαζί με… αρχαία απέναντι από το κενοτάφιο του Λεωνίδα (ΦΩΤΟ)

Σε μίνι χωματερή έχει μετατραπεί οικόπεδο, όπου έχει γίνει αρχαιολογική ανασκαφή, απέναντι από το κενοτάφιο του Λεωνίδα.

Κάποιοι «πολίτες» έχουν απορρίψει στο σημείο κάθε λογής άχρηστες συσκευασίες, από χάρτινα κιβώτια μέχρι μπουκάλια νερού. Το θέαμα των απορριμμάτων που έχουν καλύψει τα αρχαιολογικά ευρήματα είναι τουλάχιστον αποκρουστικό.

Είναι ντροπή να παρουσιάζεται στους ξένους επισκέπτες αυτή η εικόνα απέναντι από έναν ιερό χώρο. Όσο για τους ντόπιους, μάλλον ισχύει -δυστυχώς- το περίφημο: «Συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια…» Χ.Π.


Ε
νημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος